Omtale: Bioderma Crealine H20 Sminkefjerner

IMG_8269
Nå har så og si alle youtubeguruer og bloggere skrytt denne sminkefjerneren opp i skyene og da måtte jeg selvfølgelig prøve den også, nysgjerrig som jeg er. Denne sminkefjerneren fra det franske apotek er knakende god og anbefales på det sterkeste.

Jeg bruker til vanlig sminkeservietter fra Korres til å fjerne det meste av sminken for å så rense ansiktet med en ansiktsrens fra Decléor, men de dagene jeg har ekstra mye sminke har jeg brukt denne fra Bioderma og er superfornøyd!

Les også: Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes ( favoritter !)

Denne sminkefjerneren fjerner alt av sminke og den har ikke denne oljete «konsistensen» som alltid etterlater en oljete film i ansiktet. Den ser og føles ut som vann og har ingen lukt – Den er magisk! Det eneste som er litt trist og negativt er at den er litt vanskelig å få tak i – du får ikke tak i den i vanlig butikk i Norge, men må kjøpes over nett/ebay.

IMG_8273

Den er drøy i bruk og en 500ml flaske vil holde lenge. Den svir ikke på huden eller i øynene og er perfekt for sensitiv hudtype, den gir heller ingen urenheter og som sagt så etterlater den ikke huden en oljete og seig hinne.

Den kan ha litt problem med vannfast mascara, men lar du en bomullspads med Bioderma på ligge litt på øyet før du forsiktig gnir så vil den fjerne vannfast mascara også.

Du får Bioderma i forskjellige størrelser – små flasker fra 100ml som er kjekke til reiser og  opp til store 500ml flasker. Du får de også i forskjellige farger, bl.a en blå som er til fuktfattig og sensitiv hud – Jeg har fuktfattighud og kan fint bruke den rosa.

IMG_8274

Jeg har ikke så mye annet å si enn at dette er en ny favoritt, den er veldig billig og anbefales på det sterkeste!

Pris:
ca. 160,- (inkl.frakt) fra Ebay 
(selgeren jeg handler fra)

Karakter:
6 av 6

 

14 kommentarer om “Omtale: Bioderma Crealine H20 Sminkefjerner”

 1. Enig at den er litt vrien til vannfast mascara! Men ellers et flott produkt 😀
  Liker også den rosa best! Men kunne tenkt meg å teste den grønn/blåe.

  Svar
 2. Åh, ja! Bioderma Sensibio er en av mine favoritt micellar rensevann/lotion. Dessverre det er ikke i Norge, så jeg kjøper det i utlandet. Anbefaler deg også å prove micellar renseskum (Nuxe Micellar Foam Cleanser) eller rensevann (Nuxe Micellar Cleansing Water (3-in-1)) fra Nuxe.

  Svar
   • Jeg var i utgangspunktet skeptisk, men ble svært positivt overrasket over hudpleien. Fikk teste ut Creme Fraiche (fuktighetsgivende dagkrem), for normal hud, og den var helt super. Det samme gjelder øyekremen Nirvanesque. Seriene lukter ganske kraftig av planter/blomster grunnet ingrediensene, men de er gode!

    Har dessverre ikke testet mer selv, siden jeg ellers er fornøyd med rensen min fra decleor. Mulig jeg burde kjøpe den fra nuxe når jeg går tom 🙂

    Svar
    • Oki:D takk for svar, hmm mulig jeg må se litt på dette merket da. Planteduft er jeg jo vant med fra decleor produktene (eller lukter Nuxe sterkere ? ) 😉 liker å prøve nye merker då dette blir spennande 🙂

     Svar
 3. Bruker du vanlig rens etter denne? 🙂 eller bruker du denne alene som sminkefjerner og rens?

  Svar
 4. Jeg liker å bruke rensevann, så jeg har nettopp testet denne. Jeg er litt usikker på om denne ga meg urenheter, eller om det var noe annet som gjorde det. Jeg bruker uansett rensevannet fra La Roche-Posay nå, og det liker jeg godt 🙂

  Svar
 5. Jeg kjøpte denne når jeg var i Frankrike, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble ekstremt skuffet.. Jeg syns ikke den tok bort sminken noe bra i det hele tatt, og ofte kom det for mye ut på pad’en slik at jeg fikk vondt i øynene når jeg tok bort sminken.. Var nesten så jeg helte ut siste slant!!

  Svar
 6. Må bare si jeg ELSKER den her. Har brukt den siden i fjord sommer da jeg var i Paris, jeg hamstret med meg noen flasker siden de var på tilbud til rundt 20 euro for 2-pack 500ml 😀
  Angrer ikke på kjøpet, og kommer til å hamstre flere flasker når jeg skal tilbake til Paris i august! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.