7 kommentarer om “Salg på Decléor produkter igjen!”

  • Heisann 🙂
   Desverre vet jeg ikke noe om det, men har fått med meg at de er fjernet fra den grønne lista til PETA :S
   Hør med HildeChristina, kanskje hun vet noe 🙂

   Svar
 1. Vil bare takke for en utrolig ryddig og fin blogg du har! Har fulgt deg i mange år på mallo88 bloggen din. Har holdt meg borte fra nettshopping noen år, men plutselig var det tomt i skapet! Da var det rett inn på dine lister å finne dine favoritter! 😀

  Svar
 2. Ramlet tilfeldigvis innom bloggen din for en stund siden fordi jeg søkte etter et eller annet produkt på google, og må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Tror jeg må ha bladd meg gjennom stort sett alt som er her, hehe.
  Eneste jeg virkelig hadde elsket var om du blogget litt oftere, sitter og håper du skal ha blogget et nytt innlegg hver gang jeg trykker meg inn her, hehe.
  Kjempeflink er du!

  Svar
  • Åhhh, så koselig 😀
   Tusen takk, setter stor pris på alle tilbakemeldinger 🙂

   Ja, satser på jeg får inn litt flere blogginnlegg i løpet av uken i stedenfor ett blogginnlegg annenhver uke, savner det litt og vettu 😀
   Ha en fin helg og takk for kommentar:)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.