Ny oppbevaring av sminkebørster – tips!

IMG_9113
Tidligere har jeg laget en how-to på en søt børsteholder som har plass til mange børster og er mer unik da du kan bruke det du vil til pynt. Nå ville jeg ha litt flere børsteholdere, men mindre og fant da disse to lyskrukkene på Nille.

Jeg har den store firkantede børsteholderen som jeg laget en how-to på( les den her ) på selve sminkebordet, men så har jeg til nå hatt to litt barnslige og fargerike børsteholdere fra GlitzyGlam ( Elle og Blair sin nettbutikk ) som jeg ønsker å bytte ut.

Så jeg fant noen ok lysholdere med tekst på Nille som jeg kunne bruke. Disse hadde egentlig en hank med så jeg klippet av og fylte krukkene med små hvite perler som jeg har kjøpt på Ebay.

IMG_9115

Så da fikk jeg to nye børsteholdere som passer mer til rommet enn de fargerike børsteholderene fra GG. Børsteholderene fra GG synes jeg også var litt teite da de ikke er så dype og børstene vil falle over til slutt og det flyr perler over alt, men det slipper jeg med disse nye som er litt dypere og ikke så vide.

 

Q: Hvordan oppbevarer du dine sminkebørster? 

 

4 kommentarer om “Ny oppbevaring av sminkebørster – tips!”

  1. Jeg bruker børstekopper fra Sigma (og en prinsessekopp fra Rema fordi den er amazing), og er fornøyd med det 🙂 Jeg er så rafsete og rotete av meg at perler nok bare hadde vært i veien for meg, jeg stapper nedi så mange skaft det er plass til så lenge bustene får stå i fred :p

    Svar
  2. Forloveden min hadde overrasket meg når jeg kom hjem fra jul med sminkebord og Hollywood speil (etter inspo fra siden din som han tilfeldigvis kom over på nettet når han søkte på inspo uten å vite at du er min favoritt beauty blogger) ! <3 Sminke børstene mine står i en stor rund glassbeholder med steiner i og silkebånd rundt:)
    Jeg var helt i skyene og er det fortsatt ! Ha ha må jo være alle sminke elskere sin drøm <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.