Omtale: Real Techniques Silicone Eyeliner

IMG_9075
Å legge eyeliner er en utfordring for de fleste, derfor er det viktig med gode børster som gjør jobben litt lettere. Jeg syns det å legge eyeliner på meg selv er enkelt, men når jeg skal sminke kundene mine merker jeg at det er litt vanskeligere.

Så når det kommer nye typer eyelinerbørster trenger jeg ikke tenke meg så lenge om før det har havnet en i handlekurven min – og denne gang var det silikonbørsten til Real Techniques.

Les også: Andre Real Techniques omtaler

 

Det som er så annerledes med denne er at det er ingen små hårstrå som kan stikke ut å lage prikker på huden mens man legger eyeliner. Denne er som ett tykt hårstrå i silikon, ingen spredd bust og man trenger heller ikke være redd for at busten skal miste sin form.
En annen ting som er supert med denne er at den er enkel å rengjøre og det er ikke fare for at tuppen tørker ut etter et visst antall rengjøringer.

IMG_9076

IMG_9074

Tuppen er ikke for bøyeling, men heller ikke for stiv, så man har full kontroll over «børsten» og den gjør faktisk påføring av eyeliner lekende lett. Nå har jeg dessverre ikke fått prøvd denne på noen andre enn meg selv så jeg vet ikke hvordan den blir å jobbe med på kunde, men som sagt på meg selv syns jeg den er super !

Produktene (gel eyeliner/cream eyeliner ect) setter seg heller ikke på børsten, altså børsten suger ikke til seg produkt, det ligger som et lag utpå spissen og produktet glir lett av børsten og overføres på huden og resultatet blir perfekte linjer som er rene og ikke hakkete.

Det eneste jeg kan si jeg ikke liker med denne børsten er at man må oftere dyppe børsten ned i produktet for å hente mer – det betyr ikke at man sløser produkt, men dette er nettopp fordi børsten suger ikke til seg produkt, man har kun det man har på børsten og man må derfor dyppe den ned i eyelinerkrukken for å få mer på når du er tom. Så sminker du andre og ikke vil «dobbeldippe» produktet kan du ta litt produkt på handen din og heller dobbeldyppe børsten der i stedenfor ned i selve eyelinerkrukken.

Utenom dette liker jeg børsten veldig godt og kommer uten tvil til å kjøpe meg flere.

Pris:
59,- hos Feelunique  (Gratis frakt + 5 % rabatt via link)

Karakter:
5 av 6

 

Q: Har du prøvd denne børsten ? 

6 kommentarer om “Omtale: Real Techniques Silicone Eyeliner”

 1. Jeg har ikke prøvd akkurat den børsten, men jeg har prøvd 3 andre børster av Real Technuiqes, og jeg er UTROLIG fornøyd med dem! De er kjempemyke, og gjør den jobben jeg vil at de skal gjøre! Jeg kommer absolutt til å kjøpe flere av dem senere! 🙂

  Svar
  • Ja, Real Techniques børstene er kjempegode (spesielt Expert Face Brush og Buffer Brush) 😀
   Noen i de kitene jeg ikke er helt fornøyd med, men heldigvis er de fleste knall!

   Svar
 2. Jeg har kjøpt kosten, men har ikke prøvd den enda. Kjøpte den nettopp fordi jeg sliter med eyeliner, og har et håp om at denne kanskje kan hjelpe meg.

  Svar
 3. Jeg liker denne ganske godt, men irriterer meg over det samme som deg angående produktmengde. På grunn av det blir det faktisk til at jeg ikke liker denne bedre enn vanlige koster, selv om den absolutt er god. Tror jeg kommer til å bruke denne mest til vinger for å ha kontroll – mens jeg bruker en vanlig kost med hår til lineren langs vippene, rett og slett fordi jeg enda er under øving og liker å kunne ta hele i en bevegelse, det går ikke med denne.

  Svar
 4. Hei! Jeg har enda ikke fått den parfymen jeg vant i julekalenderen, og jeg har sjekket mailen og jeg skrev helt riktig adresse :/

  Svar
  • Hei Jannicke.

   Jeg har fått svar fra Feelunique idag om at de har fått noen premier i retur, muligens du er en av dei. Fikk beskjed om at de skulle sendes på nytt i dag ( til de samme adressene) og at dere måtte se etter pakkene de neste 1-3 ukene.

   Da håper jeg din premie vil dukke opp snart 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.