Sneak Peek – Sminkerommet !

IMG_8822For et halvt år siden flyttet jeg ut fra leiligheten jeg bodde i og i desember fikk jeg nøklene til min nye leilighet og har den siste tiden pusset opp. Nå er sminkerommet ferdig malt og er klar for å flytte inn sminken og her er en liten sneak peek på hvordan sminkerommet blir.

Jeg gleder meg som en unge til alt er helt ferdig, kunne lage sminkelooks til bloggen uten å lete i pappesker skal bli en fornøyelse. Nytt sminkebord har jeg kjøpt meg og har innsett at jeg trenger en kommode ekstra, fordi den andre er så full at den er blitt vinglete og skeiv – Tålte ikke det tydligvis *ups*.

Bildedryss….

IMG_8824

IMG_8830

IMG_8835

IMG_8838
Så her er en liten smakebit på hvordan sminkerommet mitt kommer til å bli. Jeg er langt i fra ferdig, men har i den siste tiden vært sengeliggende med magevirus og forkjølelse – Satser på at jeg er friskere i neste uke for da skal jeg begynne å sortere sminken og legge den på plass i skuffer og kommoder  *iiih*…

Ønsker dere alle en fin lørdag videre!
– Har du sminkerom ? 

 

26 kommentarer om “Sneak Peek – Sminkerommet !”

 1. Utrolig fint! Jeg må nøye meg med en sminkekommode på hybelen, enn så lenge…
  God bedring, håper du blir fort frisk igjen 🙂

  Svar
 2. Så fint du har fått det da 🙂 Så mye god og fin parfyme du har 🙂 Gleder meg til å se det når det blir ferdig 🙂 Masse god bedring, håper det går over snart!

  Svar
 3. Ser ut som om det blir kjempe fint der! ^^
  Jeg hadde et eget sminke/hobbyrom når jeg var samboer og bodde for meg selv, men etter at jeg flyttet hjem så har jeg et soverom som er overfylt i stedet haha!

  Svar
 4. Dette blir jo utrolig bra, gleder meg til å se det ferdige resultatet 🙂

  Har et rom som jeg deler med samboeren min, den ene siden er hannes mens den andre er min. Der oppbevarer jeg sminken min. Gleder meg masse til å få noe litt større, hvor jeg kanskje kan få meg et eget rom 🙂

  Svar
 5. Hei, har du sett at du er nevnt i «Årets sminkeblogg»?

  kosmetikkportalen.com/kosmetikkportalen-karer-norges-beste-sminkeblogg/

  I hvert fall nominert 😛

  Svar
  • Åhh så kjekt 🙂 takk for beskjeden og nominasjonen!

   Er det gamle bloggen (mallo88.blogg.no) dere har nominert eller BeautyFuzz.com ? jeg blogger ikke på den gamle bloggen lenger, men kun BeautyFuzz.com 😀

   Svar
 6. hei, jeg lurte på om hvor du bestiller mac sminke hvis du i det hele tatt bestiller på nettet . tidligere har jeg bestilt fra allcosmeticswholesale men syntes frakten har blitt veldig dyr .

  Svar
 7. Det var lekkert! Sånn vil jeg ha også! 🙂

  God bedring til deg. Håper du blir frisk og får lyst til å lage noen sminkevideoer. Jeg ønsker meg en med «hvordan legge blush og highlighter riktig». Jeg blir aldri helt fornøyd og lurer på om jeg er helt på viddene.

  Uansett, er syk selv. Har ligget med stygg prolaps siden september og all tid går med på nettet. Heldigvis fant jeg bloggen din med fantastisk info om utenlandske nettbutikker. Fra før hadde jeg kun brukt lookfantastic og beautybay. Nå har jeg bestilt SÅ mye den siste uka, men når jeg gikk inn på nettbanken viste det seg at jeg kun hadde brukt 1200, -!!! Hvor mye får man ikke for pengene når man handler fra utlandet?! Juhuuu. 🙂 I dag oppdaget jeg beautybridge også og de har veldig billig Glo minerals så nå blir det mer shopping!!! Og feel unique som refunderer!! Jaaaa – aldri mer dyr glycare lotion til 500 spenn. Der koster den 220!

  Nei – nå bli jeg rik. ( eller får endelig alle de produktene jeg ønsker meg.

  Ha en flott uke – sjuk eller ei 😉

  Svar
 8. Hei! Vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvor ofte man skal bruke redken extreme-produktene? Shampooen og balsamen også, altså.. Så at du hadde skrevet om de på en tidligere blogg 🙂

  Svar
  • Man bør ikke vaske håret for ofte, selv pleier jeg å holde meg til 2 ganger i uken ( noen ganger 3). Jeg bytter på å bruke redken extreme produkter og fuktgivende produkter, jeg har ikke noe fast når jeg skal bruke den og den – men jeg ser det litt ann på hvordan håret er den dagen jeg skal vaske det 🙂 Proteinkur holder med en gang i uken, husk å bruke fuktkur også 🙂

   Svar
 9. Takk for svar! Vasker håret annenhver gang med redken extreme og fuktighetsprodukter, så gjør jo ganske riktig da 😀 ca 3 ganger i uken 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.