Omtale: Redken Blonde Glam – Shampoo, Balsam og Kur.

IMG_8470

Blondiner har ofte problem med at håret får en gyllen og matt farge med tiden, men med Blonde Glam serien til Redken vil du få glansen tilbake óg den motvirker at håret blir gyllent. Likevell må du ha en lillakur/behandling innimellom for å friske opp hårfargen litt og holde den kald og det gjør kuren i denne serien.

Blonde Glam shampo inneholder en luksuriøs formel som har en nøytraliserende effekt på blondt hår og er med på å bevare fargen uten å tilføre fargestoffer. Den renser håret, tilfører en lett pleie og styrke samt beskytter håret mot UV stråler. Har du veldig skadet hår anbefaler jeg heller Redken Extreme serien, men har du blondt hår/striper som ikke er så skadet er denne shampooen for deg. Den er fin å bruke mellom lillashampoo/-kur behandlinger siden den hjelper på å motvirke at håret blir gult.

Blonde Glam Balsam inneholder en formel som pleier og behandler håret uten å tynge det. Den er med på å motvirke gylne, utvaskede toner og beskytter håret mot ytre påvirkninger som gjør håret matt. Den er veldig fin å bruke på floker da den gir veldig god «kambarhet».

Blonde Glam kuren har en krem konsistens med en lyslilla farge som skal nøytralisere og motvirke gyllent hår. Denne kan du ha i håret lenge uten at den gjør håret ditt lilla. Den har ikke like god effekt som en toner, eller en veldig pigmentert lillashampoo, men den gir pleie i tillegg til den motvirke gyllent hår. Håret blir veldig mykt, flokefritt og glansfult. Veldig fin å bruke kombinert med en lillashampoo for ekstra effekt.

IMG_8471

IMG_8473

Produktene har en god og mild duft som jeg ikke klarer å beskrive hvordan den lukter, men typisk frisørlukt og det liker vi. Jeg liker serien godt og er godt i gang med flaske nr 2 av alle produktene. Veldig god til blondiner som ikke har veldig skadet og tørt hår, har du slitt og skadet hår anbefaler jeg som sagt Redken Extreme serien mer ( skadet hår ) eller Real Control for skadet og tørt hår. All Soft serien er også god for veldig tørt hår, men den kan vær veldig tyngende til typisk nordisk hår, kan fort bli fett i hodebunnen.

Har du veldig gult hår så anbefaler jeg heller en toner først, så bruk av lillashampoo kombinert med denne serien – Kuren alene gir ikke så veldig god effekt på veldig gyllent hår, men som sagt veldig god på floker og matt hår og som en ekstra «lillabehandling» etter en lillashampoo/toner.

Ok produkter til en grei pris.

 

Pris:
Fåes hos Feelunique fra 65,-

Karakter:
Shampoo – 4 av 6
Balsam – 5 av 6
Kur – 4 av 6

 

 

5 kommentarer om “Omtale: Redken Blonde Glam – Shampoo, Balsam og Kur.”

  1. Hei! Har nettopp motatt blonde glam produkter (sjampo+balsam) fra lookfantastic. Da jeg skulle vaske håret var både sjampo og balsam hvit ? TRodde shampoen skulle være lilla og nøytralisere gule toner i håret. Kan det være fake produkt ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.