Dagens sminke: Sting like a bee…


Dagens sminke er inspirert av fremsiden til Amanda Storsenter sin «avis». Der det var en heavy sort eyeliner med gul eyeliner ovanfor. Jeg hadde ikke gul eyeliner så jeg måtte improvisere med Jumbo Eye Pencil og en gul øyenskygge..

… Jeg er sikker på at hadde jeg hatt en gul eyeliner så hadde det nok blitt enda mer smooth enn det jeg fikk til med den tykke NYX JEP jeg hadde tilgjengelig. Men uansett så ble jeg fornøyd, jeg skal prøve meg på noe lignende i morgen når min kjære skal feire sin 25-årsdag – Kanskje litt mindre brunt i globalen og en annen farge på eyelineren i morgen. Lov å ha litt crazy makeup på fest 😉


Produkter:

Laura Mercier Eye Basic
MAC Brule e/s
MAC Soft brown e/s
MAC Charcoal brown e/s
MUG Cocoa Bear e/s
Bobbi Brown Gel liner Black Ink
NYX JEP Yellow
Sugarpill Buttercupcake e/s
Rimmel Lash Acclerator mascara
Red Cherry Lashes #213

Ønsker dere alle en kjempefin helg!
– Planer for helga?

3 kommentarer om “Dagens sminke: Sting like a bee…”

  1. Tilbaketråkk: Dagens sminke: Blue Ocean

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.