Månedens skjønnhetsprodukter – April 2012

Da er det mai dere !  Jeg merker at humøret er på topp hele tiden og jeg ser virkelig frem til varmere dager og sene sommerkvelder. Nå kommer et innlegg på mine favorittprodukter for sist måned, april!

Dette er produkter jeg digger for tiden, spesielt i april, noe nytt og noe gammelt som jeg har tatt i bruk igjen. Som jeg nevnte i sist «Månedens favoritter» har jeg begynt å bruke med glade farger siden vi nærmer oss sommeren, altså mer turkis og korall som er mine favorittfarger for våren/sommeren og som er in for øyeblikket.

 

(BILDE ER UTILGJENGELIG)
MUG e/s Poolside // MUG e/s Mango Tango // MAC Coral Crepe Paint pot // Shiseido Foundation // MAC Something special blush // NARS Luster blush // Caudalie Beauty Elixir // MAC Cork // Sigma E80 // Sigma E75 // MAC Creme Cup lipstick // TL design Sunflower  // Swab Plus Makeup Remover


(BILDE ER UTILGJENGELIG)
KMS Dry Touch-up spray // John Masters Deep Scalp Follicle Treatment  // Kerastase Oléo-Relax Nuit treatment //  Marilyn Teasing Brush

(BILDE ER UTILGJENGELIG)
Escada Especially //  Biotherm deo //  Ralph by Ralph Lauren // DKNY Be Delicious

Dersom du vil lese om min faste hudpleierutine og hvilken produkter jeg bruker så kan du trykk her. Dei kan også gå innenfor månedens favoritter, men siden jeg nylig skrev det innlegget så linker jeg det heller i dette innlegget i stedenfor å skrive om de igjen..

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk flott 1.mai dag.
– Flere som gleder seg til sommeren? 

 

2 kommentarer om “Månedens skjønnhetsprodukter – April 2012”

  1. Hei 🙂 Fikk veldig lyst til å kjøpe den hårbørsten etter å ha lest innlegget ditt om den, men siden de er utsolgt hos beautybay, så lurte jeg på om du vet om det er noen andre steder man kan få kjøpt den? 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.