Dagens sminke: Blue Ocean


I går når jeg skulle filme en «How-to» på hvordan jeg former, trimmer, pleier og sminker bryna mine hadde jeg denne makeup på. Den filmen ble en total katastrofe da 90% av filmen var ute av fokus og du såg bare panna mi. Hurra for speilrefleks! 

Men siden det ikke ble noe av filmen, så kan jeg vise makeupen jeg hadde. Brynvideo skal jeg filme på nytt en annen gang.

Les også: Dagens sminke – Sting Like A Bee

Denne makeupen er inspirert av havet og litt ombreish hvor det er mørkeblått helt ved vipperota så går den i mer lyseblå/turkis og så hvit. Over den turkise eyelineren la jeg en glitterliner i samme farge over for ekstra glitter. Tro det eller ei, men denne fargeglade makeupen kunne jeg lett gått med og vurdere sterkt å kjøre denne på festival senere denne uken – Men såklart uten den hvite eyelineren under øyet 😉

Denne makeupen er litt lik den double eyeliner looken (Sting Like A Bee)  jeg laget for to måneder siden, bare jeg har nå brukt 3 eyelinere i denne. Jeg vurderte og prøvde å legge litt rhinestones rundt, men det ble litt for mye – Det enkle er ofte det beste…


Produkter:
Laura Mercier Eye Basic (Som primer)
MAC Vanilla e/s (Over hele lokket og opp til brynet)
MAC Soft brown e/s (I globalen for å gi litt dybde)
NYX Slide On Pencil Sunrise Blue (Nederst på lokket med vipperota)
NYX Slide On Pencil Azure (Ovenfor «Sunrise Blue»)
MUS Aqua glitterliner (over «Azure»)
MAC Fascinating Eye Kohl (Ovenfor «Azure» og under øyet).
Bobbi Brown Cobalt Ink ( Øvre våtkant/Tightline )
Stila Topaz + MAC Fascinating (Nedre våtkant)
Red Cherry Lashes #43
BareMinerals Flawless Definition Mascara

Håper dere alle får en fin mandag videre!
PS: Jeg har en liten overraskelse til dere denne uken, så følg med 😉 


		

14 kommentarer om “Dagens sminke: Blue Ocean”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.