Haul: Urban Decay NAKED 2, NYX, TheBalm, MAC m.m

I det siste har det kommet litt kosmetikkprodukter i postkassa. Det har vert stille en god stund nå, så det var litt deilig å sette postmannen i arbeid igjen, sjøl om h*n aldri gidder å levere posten i postkassa, men legger kun igjen hentelapper med at «pakken var for stor for postkassa», noe den ikke er. Burde stått «Postmannen er lat i dag også».

Jeg har lenge gått «att og fram» om jeg burde kjøpe Urban Decay NAKED 2 paletten. Siden jeg alt har den originale, den første, så tenkte jeg at jeg ikke trengte den andre. Men så hadde HQhair 10% på Urban Decay og da måtte jeg bare slå til. Jeg har også kjøpt noen Lip Pencil fra NYX samt TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter.

(BILDE ER UTILGJENGELIG)
Urban Decay Naked 2 // TheBalm Mary Lou Manizer // NYX Lipliner Pencils

Jeg holder også på å organisere MAC palettene mine for tiden og såg jeg måtte kjøpe to tomme paletter dersom jeg skulle depotte noen MAC øyenskygger. Så i tillegg til to MAC paletter kjøpte jeg også to MAC øyenskygger og to MAC kremblusher fra «Shop MAC, Cook MAC»kolleksjonen.

(BILDE ER UTILGJENGELIG)
2 x MAC 15 palette // MAC Gesso Refill // MAC Crystal Avalanche Refill // MAC Florida blush // MAC Optimistic Orange blush //
St.Tropez Tan Remover // St.Tropez Bronzing Lotion.
  

Ha en fortsatt fin mandag, jenter!
– Har du Urban Decay Naked 2 paletten?

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.