Sommerfavoritter: Del 1 – Sminkeprodukter

Som dere kunne lese tidligere i dag har jeg startet en «Sommerfavoritter» tag som alle kan delta i – Og her er mitt første innlegg som går ut på å vise mine topp 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren.

For alle som vil delta kan lese dette innlegget hvor hele tagen står, for det er flere utfordringer enn denne i dette innlegget. Dere kan lage ett innlegg med alle utfordringene i eller dele de opp i flere deler slik som jeg gjør. Send med link til deres bidrag, for jeg elsker å lese om favorittprodukter!

☀ Mine favoritt sminkeprodukter for sommeren – Topp 5 ☀

Illamasqua Cremblush – Rude.
En nydelig korallfarget kremblush som passer perfekt til sommeren. Den er utrolig nydelig på alle hudtoner, spesielt solbrun hud. Denne har jeg brukt mye i det siste og kommer til å bruke den mye fremover – Dette er den perfekte sommerblushen og  jeg er veldig glad for at jeg fant igjen i all rotet mitt.

– Kan fåes via Britique ( personlig shopper ) 

 

Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30
Uten tvil den beste foundationen til sommeren – Den er vannfast og inneholder solfaktor 30. Den har en medium dekkevne, men du kan legge flere lag for mer dekkevne uten at den vil føles tung eller kakete på huden. Konsistensen er veldig lett så man føler ikke at man har den på huden. Huden får en naturlig glød og ser perfekt ut.

– 250kr hos Feelunique.

 

 

Chanel Soleil Tan De Chanel – Bronze Universel.
Dette var favoritt bronzeren min i fjor sommer, men også denne. Denne bronzeren har en kremete konsistens og ser derfor mye mer naturlig ut på huden enn et vanlig solpudder. Den smelter fint i huden og er lett å blende ut, kan blendes inn i foundation som er blitt for lys i sommeren og kan brukes på både kropp og ansikt. Det finnes ikke bedre solpudder enn dette.

– 389kr hos Britique

 

MAC Eye Kohl – Teddy
En av mine all-time favoritter innen eyeliner – Dette er en nydelig brun og bronzet eyeliner som ikke vil bli for hard rundt øynene slik som en sort eyeliner er. Siden den er bronzet er den perfekt til sommeren, spesielt sammen med en turkis eyeliner. Jeg skulle gjerne nevnt en turkis eyeliner også, men siden det er kun 5 produkter jeg skal skrive om får jeg bare ta Teddy.

– 135kr hos MAC Norge

 

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis #12 Pink Coral
Dette er en flytende leppestift – På en måte leppestift og lipgloss i en og samme produkt. Dette er en kjempefin rosa/korall leppestift med mye gloss i. Den sitter godt på og smitter ikke så lett av – En fin leppefarge til solbrun hud og den kan brukes til hverdags og fest.

– 211kr hos Feelunique.

 

Dette er altså mine favoritter for sommeren 2012 – Jeg vet sommeren nesten nettopp startet, men jeg ser ikke for meg at noen av desse produktene blir byttet ut. Jeg liker ikke å gå med et tykt lag med sminke om sommeren, og bruker derfor lette produkter (slik som desse produktene i dette innlegget). Desse produktene anbefales på det varmeste dersom du også liker litt lettere sminke om sommeren.

 

 

Ha en kjempefin mandag videre, jenter!
– Hva er deres favorittprodukter for sommeren?

11 kommentarer om “Sommerfavoritter: Del 1 – Sminkeprodukter”

 1. Lekre produkter! Mulig jeg må se etter den foundation’en hvis jeg rekker innom tax free-butikken før utenlandstur i morgen tidlig 😀

  Svar
 2. Kunne godt tenkt meg eyelineren fra MAC, men prøver hardt å ikke kjøpe noe mer fra det merket. Vet du om en dupe fra et annet merke kanskje? 🙂

  Svar
 3. Hvilken farge er det du bruker på Shiseido Foundation? Synes det var vanskelig å se hva som kan passe meg. Jeg er medium lys i huden…

  Svar
 4. Kan Shiseido foundation brukes når man bevist ska sole seg?tenker på dagtid i syden?eller vil den være for «dekkende» da?
  Super blogg du har!!:)

  Svar
 5. Rude ser fantastisk ut, har dilla på kremblusher selv på denne årstiden. 😉 Vurderer forresten å henge meg med på denne tagen selv 🙂

  Svar
  • Rude er bare såå elsk! Glad jeg fant den frem igjen i alt rotet mitt:D

   Ja, du er hjertelig velkommen til å slenge deg på tagen. Kjekt å lese flere sine favoritter for sommeren <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.