Omtale: St.Tropez Tan Remover


Har du vert litt uheldig med påføringen av selvbruneren eller glemt å vaske hendene etter påføring slik at du er oransj i handflaten, bør du prøve St.Tropez Tan Remover. I følge St.Tropez kan den brukes på hele kroppen, men er spesielt god på handflaten/fingrene.

Dette er en gel med fine korn som skal skrubbe huden – Kornene skrubber vekk overflødig selvbruning som ofte kommer på plasser som anklene, handleddene, håndflaten o.l. Selvom korna er «fine», så syns jeg dette produktet kan vær litt røff, så derfor anbefaler jeg ikke å bruke denne i ansiktet, men ellers på kroppen kan den fint brukes.

Lukten på dette produktet minnet meg veldig om JIF Skurekrem eller noe – Veldig sterk duft av husvasksåpe. Lukta sitter litt i huden etter bruk, men når du vasker deg med en annen såpe etterpå så forsvinner denne lukta, heldigvis!

Jeg syns den fjerner selvbruning bra rett etter påføring og noen timer etter, men når selvbruningen har virket en dag eller to er det litt værre såklart – men dette står i den norske bruksanvisningen også ( Brukes innen 4 timer ).

Den fjerner lett overflødig selvbruning, selvom det er gått noen dager, men der hvor selvbruningen er smørt på jevnt og har fått virket noen dager gjør den ikke så god jobb – den fjerner litt, men som sagt ikke alt. Så ikke forvent at den fjerner all selvbruning når det er gått noen dager, bare det overflødige.

Jeg bruker denne til å fjerne overflødig selvbruning fra ankler og håndledd, samt håndflaten rett etter jeg har påført selvbruning – Da slipper jeg å bruke hansker hele tiden fordi denne fjerner selvbruninga fra handflatene slik at de ikke blir oransj. Så jeg liker den veldig godt til det, men skal du fjerne mer enn det så er en helt vanlig kroppskrubb/skrubbevott like bra.


Her ser du at jeg har fjernet selvbruning fra anklene ( før og etter ) 

Et OK produkt, ingen must-have, men veldig greit å bruke til å «vaske hendene» med etter påføring av selvbruning!

Pris:
199kr hos BeautyKick.

Karakter:
4 av 6

Produktet er sponset

2 kommentarer om “Omtale: St.Tropez Tan Remover”

  1. Fin omtale! Har lenge spekulert på produktene til St. Tropez, men har ikke tatt med råd til å teste dem enda, selv om vi har tatt de en god stund på Boots Apotek.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.