BeautyFuzz bomkjøp 2013

IMG_9039
Året 2013 har vært et år der jeg har funnet mye bra produkter til hud, hår og sminke – men dessverre har det også vært en del produkter jeg ikke liker som jeg vil kalle «Bomkjøp», og disse produktene skal jeg skrive litt om i dette innlegget.

Før jeg kjøper et produkt pleier jeg å søke litt og lese om produktet, slik slipper jeg å kaste bort så mye penger på.. ja, dritt. Dessverre er det noen produkter som ikke faller helt i smak hos meg eller produkter som er nye som det ikke kommet omtale på eller lignende – og her kommer året bomkjøp..

Les også: Årets skjønnhetsprodukter 2013

IMG_9052
Matis BB Cream
– Ikke noe sjokk at denne havnet i dette innlegget. Matis er et hudpleiemerke jeg bruker mange produkter fra i min hudpleierutine, altså et favorittmerke. Desverre ble ikke BB creamen så bra som jeg hadde håpet på. For det første så skal denne BB creamen matche alle hudtoner, men nei.. Denne er altfor mørk og man må mye lenger sør for å finne en hudtone som matcher denne. I tillegg var den litt mer tidkrevende å påføre enn det BB cream egentlig er – den kan bli flekkete på huden og man må derfor bruke litt tid på å få påført denne jevnt. Den gav ingen urenheter, men grunnet farge og finish kan ikke jeg eller andre med typisk lys nordisk hud bruke denne ( med mindre man vil se oransje ut ).

Decléor BB Cream – Nok en BB cream fail, denne er faktisk hakket lysere enn Matis sin, men fortsatt for oransj og mørk – Finnes nå i to nyanser ( light og dark), det gjor den ikke når jeg testet den. Blir ikke like flekkete på huden, og er litt enklere å påføre – men igjen helt feil farge for oss med lys nordisk hud. Jeg vurderer nesten å prøve Light versjonen i håp om at den er litt lysere, men frykter da et annet bomkjøp. BBcream jakten fortsetter – tips?

 

IMG_9046
BillionDollarBrow Universal  Brow Pencil
 – Dette er et produkt jeg tror de fleste blogg.no toppbloggerene har skrytt i skyene. Et brynprodukt som skal passe alle nyanser (bare ikke til de med blondt hår). Man kan bruke denne dersom du påfører lett og deretter børster alt bort igjen slik at det bare er rester av produktet igjen i brynet – først da kan man bruke denne uten at alt ser helt… feil ut.
Det eneste positive er at fargen har en kald ask undertone og er ikke for rødtonet (selvom det kanskje ser slik ut på dette bildet), men ellers er jeg ikke fornøyd med dette produktet.

 

IMG_9044
BareMinerals Well Rested –
Dette skulle være et setting pudder for concealer som også skulle lysne opp område under øynene. Setting pudder skal sette kremprodukter for å unngå at de sklir rundt og lager striper (creasing). Dette pudderet creaset mye på meg og holdt ikke sminken på plass, den inneholder også Bismuth som mange reagerer på. Den skal ha skryt for å være lysreflekterende og lysner opp området under øyet, men når den ikke klarer å holde på plass concealeren er den ikke noe å ta vare på heller – for noe annet kan jeg heller ikke bruke den til.

 

IMG_9040
Phillip Kingsley Pure Silver
 – Denne fikk jeg anbefalt som en god lillashampoo da den virker litt på en annen måte og ikke er like pigmentert som de vanlige lillashampoene. Tingen med denne er at den er jo så vidt lilla, hvordan kan denne nøytralisere gyllent hår? Denne fungerte ikke for meg og står nå bare på hylla og støver ned. Den lukter friskt og godt av lavender og litt mynte, og det er det eneste positive jeg kan si. Den vasker håret rent, men nøytraliserer ikke gyllent hår.

 

IMG_8561John Freida Sheer Blonde Lightening Spray – Dette er en lysningsspray som skal lysne håret ditt litt når du kombinerer den med et varmeverktøy. Det denne gjor var å gjøre håret slitt, flokete og oransje. Denne ble skrytt varmt om hos bl.a en veldig populær YouTuber, men jeg sier det motsatte: hold dere unna dersom dere vil beholde lengden på håret ditt. Jeg har «dessverre» ikke dette produktet lenger da den gikk rett i bosset etter jeg skrev slaktomtale på den, så jeg måtte stjele bilde fra det blogginnlegget ( les omtalen ).

 

IMG_9049
Bioderma Crealine H2o Wipes
– Jeg kjøpte denne da jeg var tom for mine favoritt renseservietter fra Korres (link) når jeg var i Paris. Jeg håpet denne skulle være like god som sminkefjerneren/rensen, Bioderma Créaline H2O Solution Micellaire, men dessverre er den ikke det. Denne svir på øynene, den er litt røff på huden og den fjerner faktisk sminken veldig dårlig, den også skummer litt på huden og er i grunn veldig rar. Så jeg kommer til å holde meg til mine favoritter fra Korres og rensevannet til Bioderma for disse sminkeserviettene anbefaler jeg virkelig ikke.

 

 

Det var mine bomkjøp for 2013, ønsker dere alle en fin onsdag videre 🙂
Q: Har du noen bomkjøp/Produkter du ikke anbefaler?

7 kommentarer om “BeautyFuzz bomkjøp 2013”

 1. Så artig innlegg 🙂 Liker så godt at du er ærlig og skriver akkurat hva du mener. Jeg også har sett «alle» på blogg.no skrytt den BDB-brynspennen opp i skyene. Nå er jeg glad jeg ikke har kjøpt den 🙂 Og den blondesprayen virka helt forferdelig, ush :p Kan ikke huske noen skikkelige bomkjøp som jeg har gjort akkurat nå, men kanskje jeg kommer på noe etterhvert 🙂

  Svar
  • Det er hyggelig at du syns, vet jeg selv setter pris på å lese bomkjøp og «produkter jeg angrer på jeg har kjøpt» innlegg hos andre 🙂
   Ja, den blondesprayen skulle jeg ønsket at jeg ikke hadde prøvd 😛

   Svar
  • Så bra du likte innlegget 🙂

   Har du?! :O Jaja, kan godt være du liker den 😉
   Men skal du bruke den til å sette concealer med anbefaler jeg heller at du prøver noe annet ;P Men om du vil bruke den som en concealer og ikke har så mørke ringer under øynene er nok denne OK. Men flytende concealer er best ! 😀

   Svar
 2. Bra innlegg! 🙂 Jeg har også kjøpt Well Rested, men jeg brukte den som concealer og bygde opp cover med en egen liten buffing brush som var laget for det. Den var ok, men foretrekker flytende concealer. Forresten så har ikke Bare Minerals Matte bismuth som ingrediens! Den er jeg veldig fornøyd med! 🙂

  Svar
 3. Hei!
  Jeg ser at det er flere som omtaler ingrediensen bismuth her, og fikk så lyst til å kommentere! Det er ingen ingrediens som heter bismuth. Derimot brukes bismuth oksyklorid (eller på riktig norsk vismut oksiklorid) i mange ulike mineralbaserte makeup-produkter. Dette mineralsatet har helt andre egenskaper enn bismut (vismut) og er helt trygt å bruke på huden. Jeg pleier å sammenligne saltet med bordsalt. Bordsalt er natriumklorid, -en kjemisk sammensetning av metallet natrium og gassen klor. Vi ville ikke spist natrium eller frivillig pustet inn klor, men saltet av disse stoffene er noe de aller fleste spiser. På samme måte er det med bismut oksiklorid. De ulike bestanddelene saltet dannes fra er ikke noe vi ville hatt i makeup, men saltet er et mykt og blankt pulver som gir foundations den myke fine konsistensen. Pudder som inneholder dette blir mer «kremete» og man får en glattere og blankere finish. bareMinerals Matte er uten denne ingrediensen for at de som lett blir for blanke skal kunne ha et alternativ.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.