How-to: Veldig enkel festlook – Smoky eyes.

IMG_8952
I årets favoritter blogginnlegget mitt skrev jeg om mitt favoritt sminkeprodukt fra 2013 som er Chanel illusion d’ombre i fargen Illusoire og at jeg hadde lyst å lage en liten how-to på hvordan du kan lage en enkel festlook med bl.a dette produktet.

I grunn trenger du faktisk bare én øyenskygge pluss dette produktet fra Chanel og mascara – og allerede da har du en smashing smoky eyes. Men jeg velger i dette innlegget å bruke to mørke øyenskygger, en highlighterfarge, Chanel produktet, eyeliner og mascara. Det viktigeste er uansett at du duser ut kantene for å få en myk overgang.

IMG_8938
1. Jeg har allerede primet øyenlokket, NARS eyeshadow primer, dette er viktig dersom du ønsker at sminken skal sitte hele dagen/kvelden. Så tar jeg en lys brun øyenskygge, MAC Saddle, og legger i globalen og duser godt ut (valgfritt).

IMG_8944
2. Legg en mørk farge på selve øyenlokket og opp til globalen, duse overgangene godt, Urban Decay Busted (Naked 2 palette). Busted er en shimmrende mørk grå/brun farge med hint av burgunder i seg. Har du ikke denne fargen kan du bruke en annen brun øyenskygge som er litt mørk (matt eller shimmrende).

IMG_8946
3. Bruk enten fingeren eller en flat børste og press Chanel Illusion d´ombre #illusoire over der du har nett påført den mørke fargen. Dus også litt av dette produktet under nedre vippekant for å ramme inn øyet.

IMG_8948
4. Legg eyeliner på våtkanten og øyenlokket (valgfritt). Legg litt highlighter under brynet og avslutt med mascara/løsvipper og vips da har du en enkel sminkelook gjort på under 10 minutter.

 

IMG_9002

IMG_8977
Med fotolys (da forsvinner litt av fargene, sminkelooken er litt mørkere enn dette på real)

Dette er en enkel, kjapp, men likevell pen sminkelook som passer for en kveld ute på byen. Jeg har brukt mye denne sminkelooken når jeg har vert på reis og ikke hatt med meg så mye sminke, for det trengs jo bare noen få produkter. Chanel Illusion D´ombre kan brukes alene som øyenskygge eller slik jeg har gjort i dette innlegget – Jeg anbefaler dette produktet sterkt, de har mange nydelige farger og de kan spice opp en enkel sminkelook på 1-2-3.

 

Ønsker dere alle en superfin lørdagskveld!
Q: Ønsker dere flere slike kjappe og enkle how-to´s ?

8 kommentarer om “How-to: Veldig enkel festlook – Smoky eyes.”

  1. Jaaaa 🙂

    Ønsker meg en video med tips til enkel daytime smokey, med naturlige matte farger.
    Kanskje litt kjedelig men…
    Har sett for mye på The Kardashians på tv i det siste. De er helt fantastisk sminket støtt! Og Kim har alltid perfekt øyesnminke på dagtid bestående av brune og natrurlige farger. Jeg har prøvd flere ganger men når jeg forsøker lage smokey med brun eller grå ender det bare opp med at jeg ser gråog gammel ut i ansiktet 😀 Hahah.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.