Omtale: Babyliss Pro Perfect Curl // Curl Secret

IMG_9056
En krølltang jeg lenge har siklet på er denne nye krølltangen til Babyliss som suger inn håret og «spytter» ut krøller – Dette ser så enkelt ut at denne måtte jeg bare ha og jeg er så fornøyd med denne krølltangen at nå kommer jeg nok til å pensjonere krøllstaver og andre krølltenger jeg har.. hvertfall for en stund.

Jeg har veldig tykt hår, type mye hårstrå, og langt hår – så for meg tar det lang tid å krølle hele håret. Jeg har brukt mye krøllstaver for de syns jeg går raskere og er enklere å bruke enn disse tradisjonelle krølltengene med klemme. Men nå har jeg funnet noe som er enda enklere å bruke enn krøllstavene igjen – og det liker vi, enkle ting!

Ikke bare er denne enkel å bruke, men man får så fine krøller av den. De er fine, jevne og man kan velge om man vil ha løse krøller (8 sekunder), litt mer definerte krøller (10 sekunder) eller veldig definerte og «stramme» korketrekkere/krøller (12 sekunder). Det tar 1 minutt fra du skrur tangen på til den er klar til bruk.

IMG_9055

IMG_9058

Det finnes to versjoner av denne, kjøper du Curl Secret i Norge får du 2 temperaturer (210°C og 230°C), mens  Pro Perfect Curl som du kan kjøpe fra Feelunique får du tre temperaturer (190°C, 210°C og 230°C). Pro kan du velge hvilken retning krøllen skal gå, mens med Secret er det en fast retning.  Begge har tre tidsinstillinger (8, 10 og 12 sekunder), dette er altså hvor definert krøllen skal bli som jeg har nevnt tidligere i omtalen – Pro kan du også ta av denne timeren og velge selv hvor lenge du vil krølle håret. Ellers er det ikke noe mer som skiller dem annet enn prisen, Pro er litt dyrere enn Secret.

IMG_9060

IMG_9061

Den har en keramisk overflate som er skånsommere mot håret, man får med et rengjøringsverktøy (se bilde) som man må «tre på» dette hjulet som varmer håret og vri noen ganger rundt. Det vil samle seg produktrester og annet på den keramiske delen og da er det lurt å rengjøre den dersom du ønsker lengre levetid på produktet. Man må sørge for å ta passéer/seksjoner på max 3 cm bredde,  tar du mer, ikke børster godt gjennom håret før bruk eller tar litt hår her og der fra hode vil den lugge/sette håret fast og pipe at noe er galt.

IMG_9014

Produktet holder det den lover og jeg bare elsker denne krølltangen. Tiden det tar på å krølle et helt hode kommer an på hvor tykt hår du har – Har du tykt hår vil det ta lengre tid for du kan ikke ta så tykke seksjoner med hår slik du kan med en vanlig krølltang. Men det positive med dette er at man får veldig definerte krøller som varer flere dager. Krøllene blir også jevne og like så man vil få like fine krøller i bakhode som man vil få fremme med ansiktet.

Uten tvil en ny favoritt !

Pris:
Secret Curl fra 1300,- i norske el kjeder.
Pro Perfect Curl fra 1680,- her     ( gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms)

 

Karakter:
6 av 6

 


Q: Har du prøvd denne krølltangen og hva syns du om den? 

 

 

13 kommentarer om “Omtale: Babyliss Pro Perfect Curl // Curl Secret”

 1. Takk for informativ omtale.
  Den var veldig til hjelp. Har lenge lurt på om den faktisk kan være så bra og «enkel» som det sies og her bekrefter du jo det.
  Vurderer å kjøpe når håret blir litt lengre…

  Men når du bestilte den fra UK, fikk du ikke feil støpsel på den da? Har du byttet det selv?

  Svar
 2. Spennende!! Har lurt litt på denne, men ble litt i tvil da jeg så flere på youtube hvor håret satt seg fast. Hvor lang tid bruker du på ditt hår? Bare for å se sånn ca.. Mitt er veldig tykt og litt lengre enn ditt så frykter jeg må sitte i timesvis.. hehe

  Svar
  • Ja, hvis man ikke gjør det skikkelig så sitter håret fast/den lugger – altså ikke børster gjennom håret eller tar hår fra her og der istedenfor en remse på max 3 cm fra samme sted på hode så vil den kjøre håret fast, men da kan man bare klemme den sammen litt så den roterer en gang og åpne igjen og man får ut håret igjen 🙂 Men som sagt gjør man det skikkelig så skjer ikke dette.

   Jeg har ikke tatt tiden helt, men ca. 20 minutteriiiish.. 🙂

   Svar
  • Da e enkelt, ein får dreisen på da ganske så fort.
   Dela håret opp i 4 dela, så tar du del for del. Begynn underst og jobb deg opp på kver sida av hode.

   Svar
 3. Jeg har et veldig glatt hår, slik at det er ikke alle krølltanger som fungerer. Tror du denne fungerer godt på glatt hår?

  Svar
  • Jeg kjenner til problemet ditt, jeg hadde det slik selv før jeg ble blond 🙂 Både OBH nordica sin curl wand ( sånn kjegleformet krøllstav) og denne tror jeg vil fungere bra 🙂 Et tips er å spraye saltvannspray i håret først, da blir håret litt mer «crunchy» og holder på krøllene mer 🙂

   Svar
 4. Hei! Har akkurat kjøpt en Curl Secret og jeg er veldig enig med deg, den er utrolig enkel! 🙂 Men jeg har sett flere videoer og bildene du har lagt ut her, men jeg får dessverre ikke slike markante krøller som forventet :/ De ble litt slappe liksom, har du noen tips til hvordan jeg kan få det?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.