Omtale: Phyto 7 – Hydrating Day Cream (Dry hair)


Når jeg har bestilt kostilskuddet Phyto som får håret til å vokse raskere har jeg fått med et gratis Phyto pleieprodukt, og en gang fikk jeg denne fra Phyto. Den stod lenge ubrukt før jeg såg L.Eldridge nevnte den i en video og da fant jeg den fram og prøvde den en stund.

Dette er en dagkrem for håret, den kan brukes i vått eller tørt hår og den kan brukes hver dag. Selv påfører jeg den hver dag i tørt hår om morningen eller rett etter jeg har dusjet/vasket håret – jeg påfører den kun ut i lengdene og ikke i hodebunnen. Produktet skal ikke skylles ut.

Dette produktet inneholder 7 forskjellige planter som Mallow, Calendula, Sage, Burdock, Willow, Soybean og Rosemary og skal i følge merke selv ver naturlig og bra for håret. Den skal gi beskyttelse, glans og etterlate håret silkemykt etter bruk.

Den lukter ikke noe godt, den lukter litt råtne alger (slik det lukter i et akvarie) og urter – Litt skuffende siden dette er et produkt du tar i håret og ikke skal skylles, så lukta sitter jo litt i etterpå. Men alt skal vær så naturlig med dette produktet så det er grunnen til at den ikke er parfymert.

I beskrivelsen står det at man trenger bare litt produkt, på størrelsen av en ert, men til mitt hår må det mye mer enn det. Produktet er ikke så veldig drøy i bruk, konsistensen er veldig tynn så det fordufter fort vekk i håret. Så en slik tube vil ikke vare lenge dersom du har langt og tykt hår.

Jeg merker mer forskjell når jeg bruker denne i vått hår enn når jeg bruker den i tørt. Håret blir glansfult og mykt – Har du frizzy hår eller porøse tupper så vil denne dagkremen temme dette, den gjør også slik at tuppene ser sunne og mindre tørre/slitte ut. Den gir fukt til håret, men jeg føler det er bare den dagen jeg påfører og ikke noe permanent virkning/virkning over lengre tid.

Helt OK produkt.. Hadde den bare vært litt drøyere og luktet godt så hadde den fått toppkarakter, men når nesten halve tuben blir oppbrukt på én uke blir det bare en firer – Jeg hadde lett kjøpt dette produktet fast hvis den bare hadde vart litt lengre, lukta kan man alltids kamuflere 😉

Pris:
115,- hos Feelunique.
… Produktet finnes også i en «Ultra Dry» formula som koster 127,- hos Feelunique

Karakter:
4 av 6

 

 

4 kommentarer om “Omtale: Phyto 7 – Hydrating Day Cream (Dry hair)”

  1. Ikke dumt 🙂 Får man alltid med et gratis produkt når man bestiller fra dette merket eller var det en kampanje?

    Svar
  2. Jeg har veldig god erfaring med Phyto produkter, spesielt http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoKeratine-Reparative-Shampoo-200ml og http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoPlage-Protective-Sun-Veil-125ml. Bruker også Kosttilskuddet som du anbefalte, har bare brukt det i litt over en uke nå så kan liksom ikke si noe om det enda. Også fikk jeg http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoKarite-Ultra-Nourishing-Mask-200ml i posten i dag som jeg gleder meg til og prøve. men jeg har samme mening som deg når det gjelder lukten på disse produktene, he he får vel bare svelge det i og med at jeg liker de såpass godt ellers 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.