CND Manikyr – Produkttips til sunne negler.


Før i tiden da jeg var en aktiv handball- og fotballspiller kunne jeg ikke ha lange negler. Men de siste årene har jeg latt de gro ut og blitt lange, men har slitt litt med at de er skjøre og knekker lett, men ikke nå lenger!

Jeg er ikke noe ekpert på negler, det er faktisk det jeg kan minst av innen «kosmetikkfaget», men jeg har plukket opp noen tips her og der – og ikke minst prøvet og feilet med diverse produkter. Nå har jeg funnet en trio som jeg syns fungerer supert for skjøre negler.

Desse produktene har jeg hatt en god stund og brukt de nå og da, men så begynta jeg å bruke de sammen og merket hvor godt desse produktene virket for neglene mine.

 


1. CND Cuticle Eraser
 – Denne fungerer som en slags «shampoo» for neglene dine. Den eksfolierer huden rundt neglene dine og gir fukt til tørre neglebånd. Denne kremen inneholder nemlig AHA syrer som har en eksfolierende effekt. Kremen gjør neglene dine klare for neste steg som er fuktighet. Den kan brukes hver dag og masseres ved neglebåndet og huden rundt.

 


2. CND Solar Oil
– Dette er en fuktgivende og pleiende olje som fungerer litt som en balsam. Oljen består  av Jojoba olje som inneholder E-vitaminer som reduserer tegn på aldring, men også andre naturlige oljer som styrker neglene, gjør de elastiske og gir huden rundt neglene fukten den trenger. Denne bruker jeg hver kveld før jeg legger meg og har merket stor forskjell etter jeg begynta å bruke denne.

 


3. CND Toughen Up
– Dette er en baselakk som skal gjør neglene dine sterkere. Du kan bare bruke denne baselakken og ikke noe mer eller du kan bruke den under en farget neglelakk. Jeg bruker den uansett om jeg har farget neglelakk på eller ikke – Denne hjelper på å holde neglene sterke når jeg ikke har lakk på + den gir en flott blank finish slik at neglene ser pene og velstelte ut selvom jeg ikke har gjort så mye for å få dei slik.

… Dette er altså trioen jeg bruker for å holde neglene mine sterke og velstelte. I tillegg tar jeg kosttilskuddet Phyto Phytophanere Fortifying Capsules for Hair and Nails (b-vitaminer) som skal styrke både hår og negler, samt få de til å vokse raskere. Mer om dette kosttilskuddet kommer i eget innlegg.

Jeg er iallefall veldig fornøyd med slik neglene mine har blitt etter jeg begynta å bruke desse produktene sammen. De har ligget en stund i negleskuffa mi og jeg er glad jeg fant de fram igjen – Neglene mine knekker ikke så lett, er elastiske og huden rundt neglene ser ikke så flisete og tørr ut.

– Produktene har jeg kjøpt hos Transdesign.com

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.