Månedens skjønnhetsprodukter – Mars 2012

Da er mars måned ferdig og vi er i april – Vi nærmer oss snart sommeren, hurra! Idag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere hvilken produkter som jeg har brukt ekstra mye og som jeg bare digger fra mars måned – Noe nytt og noe som jeg har hatt lenge men funnet frem igjen.

Siden det nå er vår og vi går mot lysere og varmere tider har jeg begynt smått å bruke vårfarger og produkter som jeg pleier å bruke nå om våren/sommeren – Alle dystre og mørke vinterfarger er ikke lengre brukt. Denne måneden har det gått mye i å finne frem gamle parfymefavoritter fra samlinga mi og bruke dem. Jeg ble forelska i mangen av de parfymene på nytt, og det var litt kjekt!

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Dior Bobo leppestift // Dior Lip Glow // MAC Viva Glam Cyndi Lipgloss // Chanel Vitalumiere Aqua Foundation // Bobbi Brown Gel eyeliner // Amazing Cosmetics Concealer // MAC Lingering eyebrow // MAC Brow finisher // NARS Orgasm blush // Chanel Bronze Universel // Sigma E11 // Sigma E21

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)

JMO Deep Scalp Follicle Treatment // PhytoPhane Fortifying Capsules // Redken Argan-6 oil // Sebastian Light Shampoo // Wella Color Safe serien // CND Solar Oil // CND Cuticle Eraser // CND Toughen Up baselakk // OPI Feelin´Hot-Hot-Hot!

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Escada Ocean Lounge // Burberry Brit Sheer // D&G L`Impératrice // Biotherm Deo Pure // Venus Pro Skin Sensitive Barberhøvel og barberskum.

 

 

 Ha en flott søndag jenter!
– Har du noen favoritter fra mars måned?


NB: Jeg venter fortsatt på nye fotolyspærer, derfor er bildene litt mørke og dårligere enn vanlig.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.