7,5% rabatt hos Feelunique – Ny kode!

Skjermbilde 2013-05-09 kl. 13.04.13

Jeg vil bare tipse dere om at nå kan dere få 7.5% rabatt hos Feelunique. Feelunique ville gi meg ny kode siden min gamle (MALLO2012) blir postet på andre nettsider og ikke bare min – Dei vil den koden kun skal gis til mine lesere og det forstår jeg jo.

Derfor har de gitt meg en ny kode som er innbakt i linken så dere slipper å skrive inn noe kode. Dere går via linken under og vil da få 7.5% rabatt automatisk. Denne vil vare helt til 3.juni 2013 og da vil den synke til 5% og være slik fast.

 

 Trykk her for å få 7.5% rabatt 

 

Så når jeg skriver blogginnlegg og omtaler og linker til Feelunique nå kommer jeg til å bruke denne linken så får dere automatisk rabatt av meg, så velger dere selv om dere vil bruke det eller ikke. MALLO2012 kan fortsatt brukes, men er bare på 2.5%.

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempefin dag videre! ♥
Håper dere har hatt en fin uke sålangt.

 

 

(affiliate)

 

20 kommentarer om “7,5% rabatt hos Feelunique – Ny kode!”

 1. Hei!

  Ser du har hatt en konkurranse der du blant annet har gitt ut en NAKED palett fra Urban Decay. Jeg lurte på hvor du har fått tak i denne paletten? Jeg bestilte fra Britique, men den kom aldri og nettsiden nekter å svare meg på kundescervise så tenker at den nettsiden er utelukkende for meg å bestille fra igjen!

  Svar
  • Jeg bestilte den hos Beautybay.com.
   Det er utrolig dårlig av Britique, skriv til dem på Facebook veggen deres kanskje de svarer deg der siden flere ser det da 😉
   Du må bare kreve pengene tilbake dersom du ikke får produktet du har bestilt 🙂

   Svar
 2. Hurra! Relativt ny leser som allerede likte bloggen din veldig godt, kan ikke si at det inntrykket ble noe dårligere nå. 😀

  Svar
 3. Tusen takk for rabatten. Skal handle litt på feelunique de nærmeste dagene. I tillegg gir jo feelunique kickback også så da kan jeg handle med god samvittighet 🙂 🙂 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.