Summer sale – Opp til 60% !!

Skjermbilde 2013-08-19 kl. 17.28.31
Jeg elsker Feelunique, det er min absolutte favorittnettbutikk – Og nå har dei et stort sommersalg på forskjellige merker som bl.a Dior, YSL, Real Techniques, Kérastase, Redken, Sebastian Prof, Md formulations, Decléor, TheBalm, St.Tropez, Clarisonic og mange mange fler.

Nå som alle regninger er betalt tenkte jeg å skjemme meg bort litt med å kjøpe litt forskjellige ting til meg selv på sommersalget – og her er noen produkter jeg sikler på for tiden, pluss noen anbefalinger. Forresten Clarisonic MIA´en min er død, så en MIA 2 vurderes sterkt nå. Har også hørt mye bra om cleansing balmen til Emma Hardie, noen som har prøvd den ?

wishlist

Shiseido Sun Protecting Liquid Foundation – LINK // Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh – LINK // Redken Gift Set – LINK // Shu Uemura Essentials Drop – LINK // YSL Rouge Volupté Lipsticks – LINK // Clarisonic MIA 2 – LINK // Chloé – LINK // DIOR Nude Tan Paradise Duo – LINK // Decléor Duo set – LINK // DIOR Addict Lipstick – LINK // Emma Hardie Cleansing Balm – LINK // Guerlain Terra Ora – LINK // Kérastase Hair Oil – LINK // Blinc Eyebrow Mousse – LINK // Marc Jacobs HONEY – LINK // KORRES Makeup Removing Wipes Pomegranate – LINK // DIOR Creamblush Summer Mix – LINK // St.Tropez Bronzing Mousse Dark – LINK.

 

… Så det var noe av det som står på handlelista, vi får se hva som havner i kurven. Men nå skal jeg hvertfall kjappe meg å bestille Clarisonicen, for jeg ser den turkise er alt utsolgt.  Har du noen anbefalinger/produkter du syns jeg bør teste ut?

Husk Feelunique har gratis frakt og de refunderer moms/toll som man må betale dersom man handler for mer enn 200,-

 

Trykk her for å komme direkte til salget.

 

 

 

9 kommentarer om “Summer sale – Opp til 60% !!”

 1. Jeg også er veldig fornøyd med feelunique. Men vet ikke om det er noe jeg bare innbiller meg?, men når de sier det er salg, så er det ikke alltid at produktene er nedsatt i pris, men at de har satt opp «før» prisen.. Slik at man tror man gjør et kupp, men så betaler man like mye som ellers..

  Svar
  • Njaaaaa, har sett lenge på den Clarisonicen f.eks som har ligget på 120pund, nå 102. YSL leppestiftene har kostet 24pund, nå 19.
   Men det er ikke alt som er høy rabatt på, kanskje det kan være det ? 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.