Omtale: Alterna Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque

IMG_8190
I fjor skreiv jeg en omtale på Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Mask som ble en favoritt, i omtalen nevnte jeg at jeg skulle teste UV+ kuren fra samme merke siden den skulle vær enda mer fuktgivende – Det har jeg nå og her er omtalen.

UV+ serien til Alterna er spesielt for fargebehandlet hår som trenger beskyttelse og fuktighet. Denne serien vil holde lengst mulig på hårfargen slik at den ikke fader, den skal bevare glansen og som sagt gi fukt. Jeg kjøpte denne da jeg fortsatt var brunette, men nå som jeg begynner å nærme meg en blond hårfarge tror jeg ikke denne kuren er noe jeg trenger.

Les også: Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Mask
Les også: Alterna Bamboo Smooth Kendi Shampoo & Balsam

Det jeg elsker med Alterna Bamboo Smooth serien er lukta, den har en fantastisk deilig og frisk duft, men denne UV+ serien har en litt søtere duft med hint av appelsin (?)  – Denne dufter godt, men jeg er ikke like glad i duften på dette produktet som jeg er i Smooth produktene.

Konsistensen på hårkuren er litt tykk og kremete, den er enkel å fordele i håret og renner på en måte ikke av. Den står den skal virke i 3 minutter, vanligvis pleier krukkekurer vare i 15minutter – Slik som med den andre kuren føler jeg også at denne virker best dersom jeg håndkletørker håret litt først, påfører hårkuren og slenger håret opp i en hårturban/håndkle og lar den virke i 15minutter.

IMG_8194

IMG_8195

Hårkuren er fri for gluten, mineralolje, parabener, syntetisk farge og sodium klorid. Alterna tester ikke produktene sine på dyr.

Håret blir flokefritt, glansfult og mykt, men jeg syns ikke den gav noe mer fukt enn den andre kuren ( og denne skulle vær enda mer fuktgivende). Den er god og anbefales til bruk om sommeren når du er mye i sola og har farget hår som du vil beskytte, men jeg personlig syns den skulle gitt litt mer fukt. Den skulle også ha luktet like godt som den andre kuren fra samme serie og vert litt mer drøy i bruk.

Som sagt en helt grei hårkur, anbefales til farget hår og til bruk om sommeren, men min favoritt er fortsatt den andre kuren i Bamboo serien.

Pris:
161,- hos Beautybay (gratis frakt)

Karakter:
4.5 av 6

 

2 kommentarer om “Omtale: Alterna Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.