Yves Rocher Tradition De Hammam – Orientalsk peeling


Yves Rocher sin Spa serie «Tradition De Hammam» inneholder produkter med argan olje og orientalske dufter. Jeg har testet bodyscruben fra denne serien en stund nå og her kommer hva jeg syns om denne bodyscrubben.

Dette er en scrub som i følge Yves Rocher inneholder den fuktgivende- og pleiende ingrediensen Arganolje, men også rosevann, marokkansk leire og pulver fra argankjerne og aprikoskjerne.

Utseende på krukkene og flaskene i denne serien ser lukseriøse og pene ut. Flotte brunfarger og former som passer flott inn på badet vårt. Den har en grei duft, den lukter likt som dusjolja (som dere kan lese omtale på her).
Men utseende på selve produktet er ikke så veldig fint.

Konsistensen på scrubben er veldig flytende og litt gele-aktig med korn som skal skrubbe. Korna er litt store og kan føles litt røff og hard på huden, så ikke bruk denne i ansiktet – Denne skrubben er kun ment for kroppen !
Dersom du ikke liker skrubber som er røff mot huden, ala Lush Ocean Salt skrubben, så er nok ikke denne for deg.

Som sagt føler jeg at korna er litt store, men jeg syns også at den har for få korn og mye «gele/væske» – Så man må bruke litt mye for å få skrubbet huden godt. Den er ikke slik som min favoritt fra md formulations som er tett i tett med små korn som skrubber godt ( slik jeg liker det, drøy i bruk).

Alt i alt er dette en helt OK kroppskrubb, den er ikke direkte dårlig, men når du er bortskjemt med den fantastiske skrubben fra md formulations så er det få skrubber som imponerer!

Pris:
129,- hos Yves Rocher

Karakter:
3 av 6

Produktet er sponset..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.