Omtale: Sexy Hair Chalk matte powder (hårpudder)


Om dere er kjent med produktet Osis+ Dust it, så er dette hårpudderet fra Sexy Hair akkurat det samme. Jeg elsker mitt Osis+ Dust it og bruker det ofte for å få volum – Nå har jeg testet Sexy Hair sitt og har sammenlignet det litt med Dust it.

Det jeg likte godt med dette produktet er at man får ikke så veldig mye av den ekle teksturen i håret som Dust it gir. Den er også mye enklere å fjerne når man vasker håret. «Konsekvensene» for dette er at den har litt mindre hold enn Dust it. Chalk Matte er merket med holdnivå 3 som er middels, den fungerer som bare det.

Jeg har prøvd den «What a Tease – Backcomb in a bottle» fra Sexy hair, som er så og si samme konsept bare i spray-form. Den likte jeg ikke så godt pga. teksturen den gav håret ( ble flokete å sånt), mens hårpudderet digger jeg!

Det er et hvit pudder, så har du mørkebrunt hår som meg kan det vær lurte å «massere» produktet godt inn og børste lett over etterpå med en børste. Håper noen merker lager ett brunt hårpudder en gang, noe som hadde vert mye enklere for oss brunetter å bruke.

Chalk Matte pudderet gir håret en matt finish og drøssevis av volum – Produktet kan brukes i kort til halvlangt hår. Den egner seg såklart best dersom du har en frisyre med oppklipte lengder (eller etasjer som noen sier). Har du langt og tungt hår vil nok ikke dette hårpudderet være noe for deg.

Ønsker du volum, eller en litt rocka/rufsete frisyre, men du vil ikke ha den ekle teksturen og du ønsker at den skal vær lett å fjerne i vask, så kan du prøve denne fra Sexy Hair.

Supert produkt, men skulle ønske de fantes en variant for oss brunetter også og kanskje litt mere hold 😉

Pris:
129 hos BeautyKick / frisørsalonger.

Karakter:
5  av 6


Produktet er har jeg fått, gratis.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.