Yves Rocher Tradition De Hammam – Orientalsk dusjolje

Dette er en tykk olje som kan minne meg litt om håroljene som er så populære for tiden, Moroccanoil o.l,  bare denne skal brukes på kroppen og skylles av igjen. Dette er en dusjolje fra Spa og Velvære serien til Yves Rocher – Tradition De Hammam.

Som sagt er dette en olje, men når du masserer denne på kroppen så blir dette til en myk og lett melk. Den er deilig på huden og man føler at man kommer til å lukte godt etter på. Dette er velvære på flaske!

Den har en litt sterk duft som jeg ikke klarer å bestemme hva den lukter. Fordi først lukter den litt vanilje, men så blir den litt musk og orientalsk krydder duft – Så vil si den lukter litt forskjellig, men godt!

Dusjolja inneholder økologisk marokkansk arganolje som skal gi pleie og mykgjøre huden. Jeg syns ikke den gir så mye fukt, men den gjør huden myk og deilig etter bruk.
Denne kan du bruke alene som en vanlig dusjsåpe eller sammen med kjæresten som ett «massasje-produkt» i dusjen.. Håhåhåå!!

Det er mer velværeprodukt enn «hverdags-dusjsåpe». Så jeg bruker denne de gangene jeg vil pleie meg skikkelig når jeg har spa dagene mine.

Denne er flott å gi til noen i julegave eller gi til deg selv for å skjemme deg bort litt i desse travle juletider..

Pris:
Før 145,-  Nå: 87,- hos Yves Rocher

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.