Omtale: NYX Slide On Pencil Eyeliner

NYX lanserte nylig en ny type eyelinere som jeg selvsagt måtte teste ut – Jeg hadde hørt rykter om at disse skulle være en billigere dupe til Urban Decay sine 24/7 eyelinere, som dere vet er mine favoritter innen «Blyant eyeliner». 

Det er nok ikke bare kvaliteten på desse eyelinerene som ligner på Urban Decay, men navnet er jo ganske likt det også » Slide On Pencil» og «Glide On Eye Pencil».

NYX Slide On Pencils kommer i 18 forskjellige farger – Alt fra grønn, blå, rød til mer naturlige farger som brun, svart og hvit. Jeg kjøpte 7 av desse fargene og har nå kjøpt resten av fargene som jeg mangler (venter på dem i posten). Fra før har jeg fargene: Pure White, Golden Olive, Tropical Green, Gun Metal, Azure, Brown Perfection og Green Papaya.

Dette er en av de mest pigmenterte og intense eyelinerene jeg har vert borti, og de er sååå billige. Jeg er helt «blown away!». Eyelinerene glir så lett på øyenlokket, jeg trenger ikke trykke dem hardt ned i huden for å få farge, fargen kommer med lette strøk.

Dette er garantert de beste eyelinerene ( i blyantform) jeg har prøvd til nå…

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Pure White // Brown Perfection // Gun Metal // Golden Olive // Tropical Green // Green Papaya // Azure …

Jeg bruker dem hver dag og de sitter på huden hele dagen, uten å smudge eller flytte på seg. Dei er også vannfaste, jeg har gått ute i regn, vind og snø og eyelineren sitter som ett skudd. De er trygge å bruke på våtkanten og kan brukes som øyenskyggebase dersom du ønsker det. Helt klart nye favoritter..

Løp og kjøp!

Pris:
-Fåes her til 54,- // 48,- dersom du bruker kodeord 10BEAUTYFUZZ

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.