Dagens sminke: Summer Cut Crease.


Midt i skoleoppgåvene ble jeg så drittlei «Risikostyring og Prosessmodell» at jeg måtte ta meg en pause. Så fant jeg ut at det er lenge siden jeg har sminket meg litt mer kreativt enn vanlig hverdags-/festsminke så jeg satte i gang med litt fargesprek makeup.

Jeg tenkte jeg skulle lage en cut crease som skal være litt solnedgang´ish med grønne farger som skal symbolisere de grønne fine fargene ute i naturen nå om sommeren. Jeg ble ikke helt fornøyd med lineren under øyet så jeg la noen rhinestones  i ytre del av øyet for å få fjerne litt av fokuset på lineren.

Produkter:
NYX JEP Milk
MAC Gesso e/s
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Bottle green e/s
Sugarpill Bulletproof e/s
Sugarpill Flamepoint e/s
Bobbi Brown Black Ink gelliner
NYX Slide On Pencil Glitzy Gold
Løsvipper – ukjent merke.
L´Oreal 4D mascara

Nå skal jeg fjerne sminken og spise en god middag som min kjære har laget – Biffstrimler og salat.
Senere i kveld er det sesongpremiere på Pretty Little Liars, noe jeg har gledd meg til i evigheter!

Ha en kjempeflott tirsdag, jenter!
– Noen andre som gler seg til Pretty Little Liars sesong 3 ? 

19 kommentarer om “Dagens sminke: Summer Cut Crease.”

 1. Fantastisk sminke som alltid, Malin 🙂 Takk for at du minnet meg på sesongpremieren av PLL!!!

  Svar
 2. Yay! Så fint at du la ut bilder, for denne looken var fantastisk. Fikk lyst til å prøve meg på cut crease selv. 🙂

  Og jeg gleder meg så til å laste ned både PLL og The Glee Project i morgen etter jobb! Det har jeg ventet en stund på 🙂

  Svar
 3. Hei!
  På den forrige bloggen din leste jeg at du hadde kjøpt produktet pussycat fra mememe cosmetics. Har veldig lyst på det produktet selv men de sender ikke varer til Norge:( Hvet du eller kan du hjelpe meg hvordan jeg kan gå fram?

  Svar
 4. Tusen takkkkkkk:) skal bestille pussycat og de to highlighterne. Har hørt at de er gode dupes for benefit highllighterene. Takk igjen:)

  Svar
 5. Dette ELSKER jeg! 😀 Så kult! Og jeg liker at du har lagt ut så mange bilder av looken, da får vi sett den ordentlig! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.