Estée Lauder Bronze Goddess – Summer 2013

IMG_8311
Har dere sett den nye sommerkolleksjonen til Estée Lauder, Bronze Goddess ? Jeg mottok nylig en pakke fra Estée Lauder med flotte produkter som jeg vil vise dere i dag – Omtaler og swatches kommer i et eget innlegg.

I Bronze Goddess 2013 kolleksjonen får du 11 forskjellige produker – mest sminkeprodukter, men parfymer også. Jeg mottok øyeskyggepaletten «Batik Sun» som består av 5 nydelige øyenskygger perfekt for en fresh sommermakeup. Denne paletten ser jeg for meg at jeg kommer til å bruke mye i sommer siden jeg elsker å mikse inn turkise farger i sminken når det er sommer.

Jeg fikk også highlighteren fra denne kolleksjonen, Illuminating Powder Gelée i fargen Heat Wave, som skal være en «Powder, gel and liquid in one» formula og som gir en nydelig glød til huden. Du kan bruker den «all-over» for å gi hele ansiktet og kroppen en glød eller på de høyeste punktene i ansiktet som du vil fremheve. Nydelig champagnefarge som passer til både lyse og mørke hudtoner. Ser for meg denne blir nydelig når jeg har fått litt solbrun hud i sommer.

Og til slutt en av mine favorittfarger på neglene i sommer, sjokk neonrosa neglelakk med navnet Hot Spell. Denne ser jeg også for meg blir kjempefin på solbrun hud. Gleder meg til å lakke negla mine med denne når jeg har fått litt farge på kroppen.

18166 ESL 01J_01 CM #4D29AE

IMG_8300

IMG_8303

Estée Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette in Batik Sun ( 525,-)

IMG_8304

Estée Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelée in Heat Wave ( 410,-)

IMG_8308

Estée Lauder Limited Edition Pure Color Nail Lacquer in Hot Spell ( 220,-)

 

Omtale og swatches på alle disse produktene kommer i eget innlegg, og om dere ønsker sminkelooks med paletten/produktene er det bare til å skrike ut så skal jeg få postet noe i løpet av sommeren. Produktene kan fåes nå hos Kicks og andre parfymeri som fører Estée Lauder i Norge.

Så har jeg et spørsmål til dere; Noen som har prøvd parfymen i denne kolleksjonen? (Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent). Jeg elsker alt som skal lukte litt kokos, syden, sommer og strand – Så tenkte at denne må være noe for meg. Noen som vet om en nettside jeg kan kjøpe den på, for jeg tror ikke de har den på Stord ?

Ha en strålende fin søndag videre jenter!
– Har dere prøvd noe fra Bronze Goddess kolleksjonen?

Produktene er sponset

 

9 kommentarer om “Estée Lauder Bronze Goddess – Summer 2013”

 1. Har ingen sminke kosmetikk fra Estee Lauder men liker veldig Estee Lauder Hydrationist og Day Wear 🙂 Hilsen Agata

  Svar
 2. Da er definitivt den duften noe for deg! Virkelig som sommer og sol på en flaske, helt fantastisk! <3 Bløt og deilig duft, ikke som tradisjonell eau de parfum, mer en rundere mindre skarp duft som kanskje nettopp i en olje? I år har de i tillegg faktisk laget en olje i tillegg til den "faste" skin scenten. Har tatt en sniff på den, og vil se at den kanskje er enda mildere i duften.

  Angrer som en hund på at jeg ikke sikret meg "ekstraduften" Capri i fjor! 🙁 Lignende, men friskere duft. Noen som vet hvor man kunne kjøpt den??

  Svar
  • Ååååhh, jeg må virkelig innom Kicks neste gang jeg er ute på reis å lukte på denne og olja 😀

   Eneste plassen jeg har sett Capri er Ebay 🙂 Men mulig noen andre vet?

   Svar
 3. Har så lyst på sminken!! Er på ferie nå, og skal kjøpe meg parfymen på sephora imorgen. Den lukter rett og slett som sommer på en flaske!:)

  Svar
  • Eg må jo bare få tak i den, og nå som Kicks har åpnet nettbutikk er det kanskje mulig å få tak i den, men først skal eg gi parfymeriene i Bergen et forsøk 😉 Kos deg masse på ferie ! <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.