Videoblogg: Månedens skjønnhetsprodukter: Juni/Juli 2011

Prøver meg på en videoblogg denne gangen. Det er lenge siden jeg har hatt månedens favoritter nå. Så dette blir favorittene for både juni og juli. Noen nye produkter og noen gamle som jeg har begynta å bruke igjen. Siden det er to måneder så er det en del produkter.  

Jeg har filmet denne filmen 4-5 ganger nå, og når jeg skulle redigere så var bankingen og sagingen til naboen så høy at jeg måtte prøve på nytt. Han kom alltid med bråket sitt midt i filmen. Så jeg venta til kvelden for å filme. Jeg hår såvet i mellomtiden så beklager såvesveis og trøtt tryne….

… Jeg filmet med macbooken fordi Speilrefleksen måtte lades etter 3 forsøk. Og jeg filmet langt fra, men når jeg skulle redigere så ble alt så zoomet inn. Noen macbrukere som vet hvorfor??? :-/

Link til noen av produktene:
* Chanel Vitalumiere Aqua
* Chanel Bronze Universel
* Dior Addict Lipstick – No. 530 Bobo
* Joico K-Pak Sun Therapy shampoo og hårkur
* Lancome Hypnose P.Cells mascara + ren mascara wand
* DNKY Be Delic. Fresh Blossom
* Chanel Coco Mademoiselle
* Escada Taj Sunset
* Lacoste Joy Of Pink
* L’Oreal Professionnel Expert Serie – Absolut Repair Leave In Conditioner
* MoroccanOil / Orofluido
* Goldwell sun protecting spray
* Butter London Jaffa
* China Glaze Pool Party
* TheBalm Sexy Mama
* MakeupStore Aqua glitter eyeliner (må i butikk: Kicks el MakeupStore)
* Catwalk Root Boost 
* Fudge Radial brush 53mm
* Mac eyeshadow Sumps. Olive  
* Mac eyeshadow  Louder Please 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.