Omtale: Goldwell DualSenses Sun Reflects Leave-In Protect Spray

Frisøren anbefalte meg denne da jeg var i Sverige og handlet bl.a hårprodukter. Jeg var egentlig ute etter min favoritt Joico K-Pak Sun Therapy, som de ikke hadde, og da ble det denne istedet. Nå har jeg testet den i løpet av sommeren og er klar for en omtale.

Dette er en leave-in spray som beskytter håret og hodebunnen mot solen, UV og falming. Den har et UV-filter og Passion Fruit Oil som beskytter og behandler.

Min hårrutine i sommer har bestått av mange produkter som beskytter hår og hodebunn mot klor,saltvann og sol. Ettersom jeg har farget hår så må jeg faktisk tenke litt på hva jeg putter i håret for å unngå at fargen falmer. Og med dette produktet har jeg følt meg ganske trygg i solen.  Produktene jeg har brukt er shampoo og hårkur fra Joico K-Pak Sun Therapy serien + denne sprayen – Og sammen har de passet godt på håret mitt.

 

Denne sprayen etterlater ikke håret eller hodebunnen fet, du får en flott glans i håret + den lukter ganske godt. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk ettersom det er en olje + det ser ut som det er solkrem på toppen – Man skal riste flaska godt slik at det blander seg for å så spraye i hele håret. Men heldigvis ble ikke håret fett og ekkelt.

Jeg har ikke merket falming på håret, men det røde feltet som ikke er permanent hårfarge forsvinner jo lett i vask. Så jeg tar ikke det med i vurderingen, men resten av håret som er permanent hårfarge har holdt seg mørkebrunt hele sommeren. Så jeg er fornøyd med produktet og kan trygt anbefale det til folk med farget hår eller til folk som bare vil beskytte håret og hodebunnen i solen – Det er ikke ett produkt kun for farget hår altså.

Bra produkt til billig peng, iallefall på nettet ( i frisørsalong var det litt dyrere).

Pris:
Ca.68,- hos Feelunique ( gratis frakt)

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.