Videoblogg: Depotter Mac øyenskygger og «kjærestekveld».

Det er dagen-der-på og vanligvis ville jeg kjørt en spadag denne dagen. Men idag skal jeg faktisk depotte alle MAC øyenskyggene slik at jeg kan legge de i palettene sine. Spadagen får vente til søndag.

For noen er kanskje dette kjedelig, men jeg syns faktisk det er kjempekjekt. Å depotte øyenskygget sparer plass. Da får jeg satt øyenskyggene i paletter som tar mindre plass enn slike små krukker som dei ligger i. I tillegg kan jeg spare på krukkene til jeg skal reise til utlandet, slik at jeg får levert dem inn og så få et nytt produkt gratis (Back2Mac) – De har ikke det i Norden (Men tror Finland har). Men andre plasser i Europa mener jeg de skal ha Back2Mac.

Jeg laget like så godt en ny film om hvordan jeg depotter mine Mac øyenskygger, det er samme måten som dei andre videoene, men berre bedre kvalitet på filmen ( selvom den ikke fokuserer helt).

Senere i kveld skal jeg og min kjære å ha en «kjærestekveld» med god middag og en kjekk film – Filmtips noen??
Vi liker å se komedier eller skrekkfilmer ( Ikke action – spyyyy!) Så hvis du sitter inne med et godt filmtips så skrik ut!

Ha en flott dag videre !
Q: Liker du å depotte øyenskygger eller syns du det er kjedelig? 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.