Omtale: MAC cosmetics Big Bounce Eyeshadows

 Jeg kjøpte 2 av desse Big Bounce øyenskyggene som kom ut i Flighty kolleksjonen fra MAC.
Det var 15 Big Bouncer å velge mellom, og jeg valgte en gullfarge og en mer bronzefarge som begge er flotte til blå øyner.

Big Bounce kan minne litt om paintpots fra samme merket, med tanke på krukken den kommer i, men konsistensen skiller de to produktene veldig mye.  Konsistensen på Big Bounce er mer luftig/pisket krem konsistens, mens paint pots er mer kompakt gel konsistens. Ikke alle Big Bouncene sitter like godt på, men de jeg har valgt sitter godt og lenge på (heldigvis!).

Det er mangen som er skuffet over desse Big Bouncene, de er ikke noe WOW-produkt. Og det skal jeg si meg enig i det. Men alikevell er dei litt kjekke å ha. Dei er så fine over en øyenskygge eller under. Du kan også bruke de alene. Mangen sier dei creaser uten base, men jeg har prøvd med og uten primer og på meg creaser dem ikke.

Du kan også bygge opp fargen. Altså ta på flere lag dersom du vil ha litt sterkere farge. Bare husk å la dem tørke mellom hvert lag som du legger.  Du kan også bruke de som highlight i ansiktet, blende den inn med foundation for å gi glød osv.

Står du mellom en Paint Pot eller en Big Bounce så anbefaler jeg heller en Paint Pot. Dei er mer drøy i bruk og sitter bedre på. Men er du slik som meg som vil prøve noe nytt så kjøp den før den fjernes «fra hyllene» ( limited edition vettu).Pris:
165,- hos MAC Cosmetics Norge.

Karakter:
4 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.