Omtale: Wella SP Perfect Hold Hairspray

En hårspray med ekstra sterk hold. Den beskytter mot UV-stråler, luftfuktighet og varmeverktøy. Denne er super som en finishspray etter man har rettet håret eller krøllet det for at det skal vare lengre.

Jeg har ofte opplevd at når jeg retter håret så går det knapt 2 timer før det er tilbake til sin naturlige stand igjen. Jeg har brukt til nå KMS sin anti humidity spray, som jeg elsker. Men etter Feelunique sluttet å sende spray utenfor UK så har jeg ikke fått tak i den. Jeg har prøvd mangen forskjellige hårsprayer og de funker…. i noen timer. Men denne holder på det rette håret hele dagen.

Når det gjelder hold ved volum så syns jeg den desverre ikke gjør så god jobb på mitt hår. Jeg har veldig tykt hår så det er få produkter som klare å holde volumen lenge nok. Men har du litt tynnere hår eller kortere vil nok denne holde på volumet hos deg.

Den er god å bruke til oppsett av hår også, den etterlater ikke håret klissete og den er lett å gre ut. Noe jeg savner ved denne sprayen er den gode frisørlukta som Wella SP produktene ofte har. Denne lukter veldig hårspray/alkohol….

Jeg fikk min i travelsize, noe som jeg syns er supert for da kan jeg ha den i veska. Men du får den i 300ml når du kjøper den i salong.

Pris:
275,- i frisørsalong

Oppsummering:
En god spray som finishspray eller oppsett. Men til meg var den ikke sterk nok hold til å holde volumet en hel dag.
Men har du normalt hår eller tynt hår så vil den nok fungere bra til deg. Er bare mitt hår som er tykt og kresent.

Som spray for å holde håret rett eller å holde på krøllene var denne super til. Den er også varmebeskyttende og beskytter mot UV-stråler og luftfuktighet.  Men om jeg ville brukt den før retting er jeg ikke så sikker på – Bruk heller en varmebeskyttendekrem/spray først,  så krøll/rett håret og heller avslutt med denne for å få hold.

Alt i alt en bra hårspray selv om den ikke holder på volum i mitt hår.

Karakter:
4 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.