Omtale: NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner #Rue Bonaparte


Jeg liker å bruke en hudfarget eyeliner på våtkanten bedre enn en hvit eyeliner – det ser mer naturlig ut og ikke så hardt. Til nå har jeg brukt Stila Topaz eyeliner og liker den veldig godt, men ville prøve en som er mindre laksefarget og kjøpte da NARS sin «Rue Bonaparte»

Som sagt er dette en hudfarget eyeliner, slik som Topaz, bare den passer lys (typisk nordisk) hud bedre. Den er ikke like kremet som Topaz og glir derfor ikke like enkelt på, men jeg syns denne er mye finere på våtkanten enn Topaz. Den er godt pigmentert og sitter godt og lenge på våtkanten, men man må la den gli frem og tilbake 2-3 ganger for å få nok farge på selve våtkanten.

Noe Shamini gjor meg obs på var at disse eyelinerene fra NARS har en tendens til å knekke inni hvis man mister dem i gulvet eller lignende. Den er ikke slik som vanlige eyelinere der du må spisse dem med en blyantspisser, med NARS sine skal du faktisk skru på enden for å få mer produkt ut – Derfor er det litt kjipt hvis de knekker inni, så vær obs på det !

Jeg syns holdbarheten er veldig bra – den sitter lenge på, lengre enn Stila Topaz, men sitter ikke hele dagen med mindre du setter den med et pudder i tilsvarende farge.

Du kan bruke disse eyelinerene både på huden og på våtkanten, Rue Bonaparte er nok finest på våtkanten, men de har mange andre flotte farger som kan fint brukes på huden. Siden jeg er så fornøyd med denne fargen kommer jeg sikkert til å kjøpe meg flere farger i denne eyelineren.

Som du ser er Topaz mer rosa/laksefarget, mens Rue B. er mer gul/beige – Derfor syns jeg Rue B. er mye finere og ser mer naturlig ut på våtkanten enn Topaz. Har du lys hud anbefaler jeg heller Rue Bonaparte, er du litt mørkere i huden kan Topaz passe deg bedre.

Denne er absolutt en ny favoritt, og det at denne ikke trengs spisses med en blyantspisser gjør den enda mer fantastisk. Jeg vet ikke om alle de andre fargene i NARS sine eyelinere er like gode, men Rue Bonaparte er iallefall helt superb !

Anbefales !

Pris:
160,- hos HQhair.

Karakter:
6 av 6

13 kommentarer om “Omtale: NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner #Rue Bonaparte”

 1. denne skal jeg notere meg, driver å lager ønskeliste på iphonen til Usa nå, og Stila sto allerede der, men kanskje denne erstatter den! 🙂 skal definitivt sjekke den ut neste uke! 😀

  Svar
 2. Ligner veldig på Kryolan sin som koster bare 50 krone, men den er vanskelig å finne på nett:/ Koster Glominerals precision eye pencil er min favoritt, prøvd den? Den ser helt lik ut, men koster bare 98 hos prettyskin for less ! Verdt å sjekke ut hvis du vil spare litt penger! =)

  Svar
 3. Skulle likt å prøve den eyelineren, synd den er så dyr i forhold til eyelinere generelt. Men det er jo NARS.. Kansje jeg unner meg den når lønningen kommer? 😉

  Svar
 4. Jeg har vurdert denne, men så ser jeg også på MAC Chromographic i NC(NW?)15. Klarer ikke helt å bestemme meg. Hvis man ser på de offisielle prisene i USA, er MAC mye billigere ($15 mot $23), men NARS er jo enkelt å få tak i…

  Svar
 5. Hjertelig takk for shout-out, Malin! <3 Den ene LTL-lineren min var knekt når jeg fikk den, ganske nedtur.

  Jeg fikk MUFE 23L for ikke lenge siden, så jeg skal teste den ut og skrive en liten anmeldelse. Will keep you posted. Må si jeg likte fargen på NARS Rue Bonaparte, Stila Eye Kajals sklir rett av på meg og ender over hele fjeset. Ikke veldig sjarmerende! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.