Ukens favoritt: Redken Quick Dry 18 (Hårspray)

Jeg er veldig glad i hårsprayer som er litt tørre, hvor det kommer omtrent mer luft/gass ut enn vått og klissete spray. Denne er en av de tørreste hårsprayene jeg har prøvd og ble derfor en favoritt fort.

Da jeg var i stavanger hadde Idunbestis denne stående på badet, jeg tyvlånte den litt før vi gikk ut på byen og fant fort ut at denne må jeg skaffe meg. Dagen etter på shoppingrunden vår fikk jeg tak i denne hårsprayen, den er litt dyr men absolutt verdt prisen…

Flaska er stor og rommer 400ml, så du har denne en stund. Den kan brukes i kort og langt hår. Den har god hold, Kontrollnivå 18, og den tørker superraskt!  Sliter du med hår som ikke holder på volumet eller frisyren så prøv denne.

Du får litt sånn crunchy hår når du har denne i. Men den er lett å børste og vaske ut. Stort pluss for at man ikke får klissete og stivt hår ved bruk av denne hårsprayen. Ett ekstra pluss er at denne lukter helt himmelsk, den har litt alkoholduft med det første, men når den forsvinner så lukter den frisør og blomster – Yummi duft!

Den kan brukes til oppsetting av hår eller for å fullføre en frisyre. Gir litt glans.

Til nå har Bed Head Hard Head hårsprayen vert min favoritt, fordi den er som lim i mitt hår. Den holder det tunge håret mitt oppe hele kvelden, men den er litt mer våt. Denne fra Redken har derimot ikke fult så bra hold som Bed Head, men ikke langt unna. Men den tørker fortere og er litt tørrere. Så nå har jeg 2 favoritter innen hårspray!

Pris:
280,- hos frisørsalonger.
Du får den billigere på nett.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.