Omtale: Directions Haircolors (rosa hårfarge)

Til nå har jeg brukt Fudge sine paint boxer når jeg har hatt effekter i håret ( som det røde feltet). Jeg brukte fargen Hot Chili. Men i følge frisøren min er Directions mye bedre og holder seg lengre i. Så jeg har kjøpt inn to farger for å teste dem, her er omtalen.

Jeg kjøpte en sjokk rosa (Flamingo Pink) og en blå farge (Neon Blue), da kan jeg mikse dem og få en nydelig lilla farge eller jeg kan bruke de hver for seg (enten rosa eller blå). Det som er så bra med rosa/blå/lilla hår er at når det falmer så blir det bare nyanser lysere men i samme farge. Mens med rødt blir det enten oransj eller brunt ( spørs ka fargen under er).

Directions kommer i små krukker som rommer 88ml. For å få best og mer intens farge er det lurt å bleke håret først. Et bleket hår er mer porøst/tørt og vil derfor trekke til seg mer farge, men du kan farge et ubleket hår også (men ikke forlang at fargen skal bli like intens).

Directions hårfarger er ikke testet på dyr. Den består av naturlige ingredienser, og ingen skadelige kjemikalier.
Directions fargene trekker seg ikke inn i hårstrået men legger seg rundt, derfor vil fargene med tiden falme/forsvinne i vask. Men de holder opp til flere vasker og fargen forsvinner ikke helt, du får en lysere nyans.

Kvaliteten liker jeg kjempegodt, og jeg må faktisk si jeg liker den bedre enn Paintboxene til Fudge ( som har vert min favoritt). De er også billigere og sitter bedre i. De har stort utvalg av farger og du kan mikse din egen farge ved å blande sammen 2 eller flere farger.

Ett tips for å bevare hårfargen lenger er å kjøpe inn shampoo og kurer til farget hår, ikke minst tørrshampoo. Unngå å vask håret så ofte og bruk tørrshampoo i stedet. Da vil hårfargen vare lenger 🙂

Directions er absolutt å anbefale dersom du liker å farge håret ditt i sprekere farger, enten hele eller bare effekter/striper o.l.

Pris:
4 pund hos Beeunique
79,- hos Dragenshule

Karakter:
6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.