Ukens favoritt: MakeupStore Glam Peach Eyeshadow


Da jeg var i København i sommer stakk jeg selvfølgelig innom en av mine favoritt sminkebutikker, MakeupStore. De hadde salg på noen produkter bl.a Glam Peach som skulle ut av sortimentet. Denne øyenskyggen har jeg sett at Shamini, LineS og Marie har snakket om på Twitter tidligere, så den måtte jeg også ha 😉

Hvorfor MakeupStore har fjernet denne fra sortimentet skjønner jeg ikke – For denne øyenskyggen er utrolig nydelig og passer veldig godt til oss med blå øyner. Dette er en rødbrun øyenskygge med gull/grønt shimmer i seg – I vanlig dagslys ser den bare rødbrun ut, men dersom du får litt ekstra lys på øyenskyggen vil det gull/grønne shimmeret komme frem.

Glam Peach er nydelig å bruke i globalen i kombinasjon med andre farger, men kan også brukes alene på øyenlokket og duses ut. Jeg har brukt den sammen med burgunderfarger i en sminkelook jeg nylig postet på bloggen – Se sminkelooken her.

Siden dette er en Microshadow får man mye produkt og prisen er ikke så værst den heller. Øyenskyggen er godt pigmentert, men likevel enkel å duse ut. Jeg er veldig fornøyd med Microshadowsene til MakeupStore og syns de er like gode som MAC sine øyenskygger, men man får mer for pengene 😉

Jeg syns det er veldig synd at denne fargen ikke lenger selges hos MakeupStore, men det kan vær du er heldig å finner en i din nærmeste MakeupStore/kicks butikk – Det er ikke sikkert alle har fått solgt ut Glam Peach enda.

Pris:
140,- hos MakeupStore.

 

– Har du en MUS øyenskygge å anbefale meg ?

 

17 kommentarer om “Ukens favoritt: MakeupStore Glam Peach Eyeshadow”

 1. «Glam Peach» er bare magisk, såpass magisk at jeg endte opp med en backup faktisk. 😉 Nok en gang tusen takk for shout-out, jeg blir like beæret hver eneste gang. <3

  Svar
  • Ja, hadde det vert mer enn bare én igjen hadde jeg nok kjøpt to jeg også 😀
   Bare hyggelig, og selv takk! Hadde det ikke vert for at dere snakket om denne øyenskyggen, hadde jeg nok ikke visst om den heller 🙂

   Svar
   • Om rett skal være rett, så er det nok Line S. som fortjener det aller mest – hadde det ikke vært for henne, så hadde jeg aldri sjekket den ut. 🙂 De har fortsatt noen på min Make Up Store, og kanskje på KICKS, så du får si fra om jeg skal skaffe deg en backup. Det gjør jeg så gjerne. 🙂

    Svar
 2. Kan du lage et inlegg der du skriver om krølltanger (hvis du anbefaler noen spesielle) som ikke skader håret osv.. Har hørt om en krølltang som gir glans til håret og som ikke sliter på håret i det hele tatt. Krøllene skal visst vare i opptid 3 dager om man sprayer de. Jeg TROR også det er et italiensk merke. Kan ikke finne den på nettet noen steder så langt (ikke at jeg har lett så mye). -Takk på forhånd! 🙂

  Svar
 3. Hei, du er ikke litt inspirert av hilde christina ?? Eller omvendt? Har lest hennes blogg lenge også plutselig idag datt jeg inn her. Og dere har fryktelig like blogger. Sett bortifra design. Men merker, nettbutikker, hudpleie program++

  Svar
  • Det er nok likheter når man ser på bloggene ved første øyekast grunnet trekolonne, navigering og bannerplassering (nettbutkker) men dette er normalt for webdesign – Det er mangen bloggere som har det slik 🙂

   Innholdet syns jeg ikke er likt – Hun skriver om hudpleie og sminke, jeg skriver og hår og sminke. Hun skriver om dyrevennlige produkter, jeg skriver om alt mulige produkter. Og jeg har ikke hudpleieprogram, det er HC som er dronninga på hudpleie så det gjør ikke jeg 😉

   Svar
 4. Jeg ble fristet til å sjekke den ut selv etter alt twitter-pratet men da jeg så på den i butikken og swatchet den så jeg med en gang at fargen ikke var for meg. Jeg kan lett se for meg at den er fin på andre, og jeg ser jo at fargen er nydelig. Bare ikke helt meg. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.