Dagens sminke: Autumn Leaves


Inspirert av høsten og alle de flotte fargene på bladene har jeg laget en høstsminke. Igjen, jeg sitter bare hjemme  og har sminket ett øye, men jeg lover å ta bilder av hele ansiktet når jeg sminker hele ansiktet – Ser bare teit ut med ett øye sminket på bilder.

Høstfarger for meg er burgunder, oransje, gult og brunt og har derfor laget en sminkelook basert på noen av disse fargene. Jeg har brukt mest øyenskygger fra MAC, men du finner lignende farger i f.eks 88 palettene eller andre billigere sminkemerker.

Jeg holdt på å klikke i vinkler når jeg skulle ta bilder, gullfargen i øyekroken forsvant hele tiden fordi jeg begynte å renne på øynene pga. jeg fikk mascara innpå øyet. Ikke nok med det, løsvippene bestemte seg for å klistre seg sammen også ved øyekroken fordi øyet rant så mye, så jeg ble ikke helt fornøyd med det området..

Produkter:

NARS Eyeshadow Primer
Maybelline Color Tattoo Eternal Gold
MAC Paint pot Idyllic
BarryM Dazzle Dust 101
Sugarpill eyeshadow Love+
MUS eyeshadow Glam Peach
MAC eyeshadow Cranberry
MAC eyeshadow Glamour Check
MAC eyeshadow Carbon
MAC eyeshadow Vanilla
NYX slide on pencil eyeliner Jet Black
Maybelline Falsies Flared mascara
Red Cherry lashes #DW

 

… Nå skal jeg fjerne sminken og une meg en spakveld med deilig hårmaske og ansiktsmaske. Jeg skal «sparke» gubben ut av sofaen for å fyre i ovnen, det er blitt skikkelig kaldt ute 🙁

 

Ha en superflott onsdag videre, jenter !

 

20 kommentarer om “Dagens sminke: Autumn Leaves”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.