Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque


Til bursdagen min som var i sommer fikk jeg denne hårkuren i gave, den var spesielt bra for mitt hår som er tørt og i noen tilfeller veldig frizzy. Alterna produktene er veldig dyre i frisørsalonger i Norge, men heldigvis får du produktene billig på nett.

Slik som jeg ofte har startet omtalene mine så lukter også denne hårkuren helt fantastisk godt – Den lukter fresht, frukt/eple-aktig duft. Lukta ligner litt på lukta som noen av de Garnier Fruktis (shampoo)produktene lukter, hvis de lukter like godt nå som de gjor for noen år siden da jeg brukte de.

Les også: Guide – Hårkurer

Dette er som sagt en hårkur til de med tørt hår – den skal styrke håret, tilføre fukt samt fjerne frizz. Med ingredienser som bambus-ekstrakt og kendi olje vil den tilføre håret næring, fukt og du vil, i følge merke selv, se en dramatisk forskjell på håret etter bare én behandling.

Vel, jeg så ikke noe dramatisk forskjell i starten, for noe mirakel kur som fikser håret på kun én behandling er den ikke. Men ved bruk over lengre tid kan jeg si at håret ikke er så frizzy som det har vært etter jeg bleket tuppene. Jeg kombinerer denne med Redken Extreme Strength Builder (proteinkur) og sammen gjør de en god jobb, men…

… Resultatet har mye med hvordan du har påført produktet, virketid ect. Dersom jeg påfører denne i dusjen uten å klemme ut all vannet og lar den virke i 3 minutter så syns jeg ikke den gjør noe god jobb. Men dersom jeg håndkletørker håret før jeg påfører kuren og lar kuren virke i 15-30minutter gjør den underverker på håret.

Håret mitt blir litt trått og stivt når jeg bruker proteinkurer ( den fra Redken ) – Så derfor er det viktig for meg at fuktkuren skal gjøre håret mykt igjen og det gjør Alterna så lenge du bruker den riktig.

Jeg liker veldig godt utseende på produktet, jeg elsker lukta og kan godt tenke meg å prøve flere produkter fra Alterna. Jeg vurderer sterkt å prøve Alterna Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration hårkuren – for den skal vær enda mer fuktgivende enn den jeg har omtalt i dag.

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque får litt minus fordi det står virketid: 3 minutter, men det burde stå mer for 3 minutter er absolutt ikke nok, og jeg føler jeg sløste bort noen behandlinger på det. Men utenom dette er det en super hårkur sålenge du lar den virke litt og bruker den riktig.

Alterna tester ikke produktene sine på dyr.

Pris:
174,- hos BeautyBay

Karakter:
5 av 6

 

– Har du prøvd Alterna sine produkter?

 

12 kommentarer om “Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque”

  • Den er en fuktkur som inneholder litt protein, så jeg er litt usikker. Jeg har den bare i 30 minutter og syns det går fint, men tror ikke jeg ville hatt den i over natta siden jeg ikke er helt sikker 🙂

   Svar
 1. Heisann
  Det beste med en blogg, er omtale av produkter. (Mener jeg) Og der gjør du en utrolig god jobb!!! Og det er imponerende hva du kan om sminke, skjønnhet og velvære:)
  Jeg er 47 år, og lærer stadig noe nytt på bloggen din. Gleder meg til hvert eneste nye innlegg.
  Stå på videre, du er dyktig i det du holder på med, og kreativiteten din er beundringsverdig.
  Ha en flott dag videre:)

  Svar
 2. Hei, jeg bestilte naked2 paletten fra beautybay for 2 mnd siden, hver gang jeg sender Mail til de får je bare en sånn standard Mail hvor det står at jeg må sjekke på postkontoret mitt (send 4 Mail til dem, fått 3 sånne tilbake og sett på postkontoret hver gang), siste mailen jeg sendte fikk jeg Mail tilbake hvor det stod at de hadde mye å gjøre og ville svare meg senere, det er 2 uker siden. Har du hatt noen sånne problemer med dem? Camilla

  Svar
  • Nei, det var nytt for meg. Så dårlig kundeservice da :/ Har du facebook? Ta å send dem en beskjed på facebookveggen deres om dette, og at du har ventet på svar i 2 uker nå. De fleste nettbutikker pleier å få ræva i gir då når det er offentlig 🙂

   Svar
 3. Jeg har prøvd White Truffles shampooen fra Alterna. Gyselig parfymert lukt- nesten ikke til å holde ut. Den var en grei nok shampoo, men til den prisen og «hypen» var det ikke et produkt jeg vil anbefale eller kjøpe igjen. Den opplevelsen gjorde at jeg ikke har kjøpt mer fra det merket.

  Svar
 4. Jeg kjøpte hårkuren etter din anbefaling, og har etterpå kjøpt både balsam og shampo i samme serien. Har ikke prøvd shampoen enda, da jeg må bruke opp den gamle først, men etter noen vask der jeg har brukt både hårkuren (et par minutter i dusjen bare, har ikke tid til mer om morgenen…) og balsamen merker jeg følgende: Ingen floker (for første gang på lenge trenger jeg ikke greie håret etter vask!), håret er mykt og godt, føles sunt, blankt – og lukter nydelig!!! I love!! I går fikk jeg også en hårolje i sprayform fra Alterna i posten, prøvde den for første gang i dag – I love den også! ;D Den lukter aldeles nydelig, og jeg fikk kommentarer på jobb i dag både på at håret så blankt og fint ut, og at det luktet godt! 🙂 Kommer definitivt til å handle mer av dette merket!

  Svar
  • Nå blei eg kjempeglad å høre at du også liker denne hårkuren! 😀 Den olja fikk jeg også lyst å prøve, jeg prøvde den litt på Bellebox i sverige, og den lukter amazing ! Skal absolutt handle mer fra dette merket jeg også – Håper du gir meg en liten oppdatering på hva du syns om shampooen ;D

   Svar
 5. Jeg har også den hårkuren fra redken, pga jeg bleket håret mitt fra svart til blondt og det ble skikkelig tyggis aktig 🙁

  Har ikke turt å sove med den over natta enda, men tror du det går greit? Håret er mye bedre nå, men er enda litt »gummiaktig» om jeg drar i det når det er vått..

  Svar
  • man bør ikke sove med proteinkurer (redken extreme ) 🙂 Ville heller sovet med en fuktkur.. Så du tar først proteinkur og lar den virke som anbefalt, så skylle ut og ha i fuktkur å såve med den 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.