Ukens favoritt: MAC Brow Finisher

Dette er en stift laget av voks som man påfører når man er ferdig å fylle og forme bryna – Den skal holde bryna på plass og gi dem en «polished og conditioned-looking finish». Et produkt jeg har brukt mye denne siste uken og som jeg virkelig digger !

Før har jeg brukt MAC sin brow gel, en slags gele som du påfører med en mascarabørste. Jeg har syns den har hatt en OK hold på bryna, men denne voksen/stiften fra sammme merket er så mye bedre på hold. Den får til og med de vanskelige hårene som står rett opp til å ligge inntil huden.

Den jeg har gir ingen farge, derav navnet clear. Men såvidt jeg vet har MAC hatt slike brow finisher med farge også, men ikke nå lenger. Jeg bruker heller MAC Lingering Eye Brows til å fylle inn bryna med og avslutter med denne over for å «låse» inn produktet og for å få hårene til å ligge slik jeg vil ha det. Så tar jeg en ren mascarabørste og børster gjennom.

Fantatsisk produkt jeg kommer til å kjøpe flere av før jeg går tom, for denne er jeg nå blitt avhenig av. Denne og MAC Lingering er perfekte sammen – Anbefales !

Pris:
Usikker hva den koster i Norge, men i USA koster den $15.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.