Omtale: Wella SP Color Save – Shampoo, balsam og hårkur

Har du fargebehandlet hår bør du bruke produkter tilegnet farget hår – De fleste merker fører en egen serie for farget hår og jeg har nå testet Wella SP sin serie for farget hår, Color Save serien.

Uansett hvilken farge du har farget håret ditt med – brunt, sort, rødt eller lignende, bør du bruke produkter som bevarer fargen lengst mulig. Produkter som ikke falmer og «stjeler» fargen fra håret, men som bevarer den lengst mulig og som ikke gjør håret matt og trist er gode produkter. Samtidig til alt dette skal også produktene gi fukt og massevis av glans – og dette gjør Wella SP Color Save.

Shampoo – Denne vasker håret rent på en skånsom måte uten at den falmer og gjør håret matt. Håret bevarer sin farge og glans lengre når jeg bruker denne shampooen enn for eksempel en shampoo som skal gjennoppbygge håret. Har du farget hår er det mer enn å bare gjennoppbygge håret man må tenke på. Så jeg bytter litt på å bruke en gjennoppbyggende shampoo og en fargeshampoo, altså denne fra Wella.

Hårkur – Denne hårkuren beskytter mot falming og fargeendringer. Den «låser» fargen slik at den holder seg lengre. Den gjør også håret veldig mykt og glansfult etter bruk. Den skal også gi fuktighet til håret, men jeg skulle ønske den gav litt mer fuktighet selvom den gjør en god jobb – Men litt ekstra hadde ikke skadet.

Balsam –  Denne lukker skjellaget etter shamponering og hårkur. Den gir et glansfult  og flokefritt resultat. Kan kombineres med andre hårserier (f.eks en gjennoppbyggende kur og denne balsamen for farget hår).

Edit: Jeg nevner det igjen, rekkefølgen er: Shampoo > hårkur > balsam
(Tallene på flaskene kan vær litt misvisende).

Merk at produktene ikke inneholder fargepigmenter så den vil ikke gi deg fargen tilbake dersom du alt har falmet hårfarge. Er du på jakt etter produkter som inneholder fargepigmenter har Revlon slike produkter.

Denne serien lukter himmelsk – friskt og litt søtt og fruktig. Jeg føler meg vel når jeg bruker desse produktene.
Dette er absolutt en god fargeserie blant flere gode fargebevarende serier. Jeg syns ikke den skiller seg så veldig fra de jeg har prøvd fra andre merker, utenom at denne lukter himmelsk!

…. Anbefales!

Pris:
Shampoo ca. 100kr hos Feelunqie.
Hårkur ca. 160kr hos Feelunique.
Balsam ca. 120kr hos Feelunique.

Hele serien i et gaveset ca. 270kr hos Feelunique.

Karakter:
Shampoo: 6 av 6
Hårkur: 5 av 6
Balsam: 6 av 6

En kommentar om “Omtale: Wella SP Color Save – Shampoo, balsam og hårkur”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.