Ukens favoritt: L´Oreal Super Liner Eyeliner

Dersom du liker Lancôme Art Liner bør du sjekke ut denne diplineren fra L´Oreal med felt-tip applikator. Jeg har har begge to og liker de like godt, men prisen til L´Oreal versjonen er mer tiltrekkende!

Er du på jakt etter en eyeliner som er lett å lage cateyes eller smoothe linjer og vinger med, da bør du se etter eyeliner med veldig bøyelig tupp. Denne er fantastisk å bruke på øyenlokket, men anbefaler ikke å bruke den på våtkanten (!).

Du får denne eyelineren i forskjellige farger, jeg kjøpte den som heter «Noir / Black» ettersom jeg liker best svart eyeliner på øyenlokket.  Du finner også eyelineren i farger som «Carbon Gloss Black» og «Black Crystal» som er mer glossy/shimmrende enn «Noir/Black» som er mer glossy når den er våt, men tørker til en matt svart farge.

Alle fargene til L´Oreal sitter godt på, men er ikke vannfaste så skulle du få vann på, gråte eller svette så kan den forsvinne litt evt. smitte litt av. Men du kan legge en Mixing Liquid over ( fra f.eks MakeupStore) for å få produktet til å være vannfast.

Kvaliteten på påføringstuppen er like god som Lancome, samme gjelder selve produktet. Det er så og si det samme produktet bare prisen som skiller de. Jeg anbefaler begge to, men L´Oreal er bedre for lommeboka !

Pris:
Ca. 60,- hos Feelunique  ( gratis frakt ).
– Fåes også i diverse butikker i Norge som fører L´Oreal til en dyrere pris.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.