Omtale: MILANI Baked Blush Corallina


Etter jeg såg denne blushen hos Elizabeth M. så har jeg ikke fått den ut av hode. Den var bare så nydelig! Til slutt måtte jeg bare kjøpe den og nå har jeg testet den en periode og er klar for en omtale.

Dette er en nydelig lyserosa/korall farget blush, med en del sølvfarget shimmer. Blushen er bakt, så dette er en blush du vil ha en god stund, den er godt pigmentert og drøy i bruk. Den er lett å blende ut, veldig enkel blush å bruke. Den minner meg veldig om MAC sine MSF´er.

Jeg skjønner hvorfor blushene til Milani er så positivt omtalt – Ikke bare er dem gode, men de er superbillige også!
Etuiet som blushen kommer i er stabilt men også flott. Det følger med en børste i lokket under og et speil. Børsten bruker jeg ikke, jeg foretrekker mine Sigma, MAC eller RT børster istedet.

 

Det jeg ikke liker med denne blushen er shimmeret, fargen på selve blushen er så fantastisk fin, men jeg syns shimmeret ødla litt. Heldigvis kan kan ta en litt fluffy børste og børste lett over kinnet for å få fekk det overflødige shimmeret.

 

Jeg har veldig lyst å prøve flere blusher fra Milani og kommer garantert til å kjøpe flere. Luminoso frister iallefall veldig etter en anbefaling fra en leser.

Pris:
$6,99 hos CherryCulture

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.