Omtale: Philips Lumea (Profesjonell hårfjerning med lys)

Om sommeren så er det ekstra viktig å sørge for at bena er freshe og hårfrie. Jeg sverger til barberhøvelen, men har fått æren av å teste Philips Lumea i 6 måneder – Her er omtalen.

Philips Lumea IPL-hårfjerningssystem bruker forsiktige lyspulser for å stimulere hårroten til å gå i dvale. Håret faller av naturlig, og gjenvekst hemmes.  Philips Lumea har fem justerbare innstillinger for lysenergi som sørger for en behagelig, men effektiv behandling. Når den brukes på riktig måte, er IPL-behandlingen til Philips Lumea sikker og skånsom å bruke selv på sensitiv hud og sensitive områder på kroppen. 

Ja, som dere ser over så er dette en metode for å hemme hårveksten der du ønsker det. Jeg har som sagt prøvd denne en periode og det tok laaaaang tid før jeg satte i gang med å prøve den. Rett og slett fordi jeg sverger til barberhøvelen fordi det går så kjapt og kan gjøres mens jeg dusjer – Så jeg glemte egentlig at jeg hadde denne saken liggende.

 

Da jeg jeg skrudde den på og skulle bruke den var jeg livredd for at den skulle gjøre vondt, jeg såg for meg at den brant i huden – Men ta det med ro, det var bare rødt lys som blinket (Ingen smerter, dersom du bruker den rett).

Og jeg må innrømme at jeg var skeptisk på at dette produktet skulle fungere akkurat pga. det. Det gjor ikke vondt, det var bare et rødt lys som blinket i huden – Hvordan i all verden skal det hemme hårveksten??
– Men joda, den fungerer!  Den hemmer ikke hårveksten for all tid, men den hemmer hårveksten til den gangen du slutter helt å bruke Lumea – For du må gjennta det annen hver uke.

Du får med DVD som viser hvordan du bruker Lumea, rengjøring og hva du skal gjøre før du bruker apparatet.
Du får også med en pung som du kan oppbevare Lumea i, lader og rengjøringsklut – Det er utrolig viktig å rengjøre apparatet etter hver gang du har brukt den. Det er også lurt å lese advarslene, for det er visse plasser du ikke kan bruke Lumea ( over tattoveringer, ansiktet, menn kan ikke bruke den (!), gravide, barn osv).

Det er 5 nivåer, jeg startet med 1 ( første gang jeg brukte Lumea). Så begynta jeg å bruke Nivå 3. Du må selv se hvilken nivå som passer deg ved å lese i bruksanvisningen og teste deg frem. Det kan kjennes litt vondt dersom du har høyt nivå.

Noe jeg syns var negativt med Lumea er jo at det tar tid. Det står at det tar ca. 15min på hver legg – Jeg har ikke tid til sånt, iallefall ikke tålmodighet. Men ønsker du glatte og arrfrie legger óg at du har god tid, så er Lumea midt i blinken for deg. Den gjør jobben selvom det tar tid.

Prisen er også ganske høy, men du har denne maskinen lenge, kanskje evig. Ingen barberblad = Ingen kutt. Du har hårfrie legger, armhuler  lenge !  Så jeg vil si den er verdt prisen.

Jeg vet det er mangen som digger Lumea, jeg har lest mangen positive omtaler. Og jeg er enig, Lumea er fantastisk.
Jeg hadde aldri trodd at et rødt lys kan hemme hårvekst. Og enda bedre, at man kan gjøre det hjemme på profesjonelt vis.

 

Hvordan bruke Lumea:
– Sørg for å ha barbert leggene de første gangene du bruker Lumea, etter hvert som du bruker Lumea vil du ikke trenge å barbere først fordi det kommer ingen hår!  Men det er viktig du bruker Lumea på hårfrie områder (barbert).
Du setter Lumea inntil huden da vil «Ready» lyse grønt på baksiden, da kan du trykke på knappen, på fremsiden, og Lumea vil utløse et rødt lys. Så løfter du lumea opp fra huden og flytter den til en annen plass, sørg for å overlappe litt – Men ikke gå over samme plass flere ganger.

Pris:
4995,- hos Elkjøp
4995,- hos Lefdal

Karakter:
5 av 6  (Det som trekker ned er tiden, men ellers er produktet fantastisk.)

(Lumea er sponset) 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.