Ukens favoritt: Chanel Orange Fizz neglelakk

Fersken og oransje farger på neglene er in i år, og denne uken har jeg brukt Orange Fizz fra Chanel. Den er litt i det dyreste laget, jeg pleier ikke å kjøpe dyre neglelakker, men da jeg såg denne på Celinas blogg måtte jeg bare ha den!

Åhh, denne fargen er bare så fin, og fargen passet veldig bra til min hudtone. Fargen Orange Fizz har ingen shimmer eller glitter i seg, men finishen blir veldig blank. Jeg syns den blir kjempefin med en topcoat over for en ekstra glossy finish.

Jeg likte ikke penselen som denne neglelakken har, da liker jeg bedre OPI/ChinaGlaze sine pensler – Jeg følte denne var så tynn at man måtte påføre flere ganger for å dekke hele naglen, så det ble lett ett ujevnt resultat – men med litt øving så får man det jevnt.

Man trenger minst 2-3 strøk for å få en jevn og fin farge. Lakken sitter lenge på neglene, det tok 3 dager før den begynta å chippe/løsne på meg, men om det er underlakken og overlakken som har holdt denne godt eller om den holder seg så godt uten, vet jeg ikke .

Veldig vakker neglelakk, selve produktet er bra, men penselen er ikke fult så bra. Jeg kommer nok ikke til å bruke så mye penger på Chanel sine lakker – Med mindre det er en like fin farge som Orange Fizz!

Pris:
210,- hos Parfymelle.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.