Omtale: Seche Rebuild ( Nail Strengthener )

Sliter du med negler som er myke/bøyer seg evt. «flasser» ??
Det gjør jeg og! Og derfor har eg testet ett produkt som skal styrke neglene slik at dette ikke skjer.

Det denne lakken gjør er at: for kvar påføring så styrker den neglene dine. Den inneholder proteiner som skal styrke neglene og gjør dem tykkere.

Jeg har prøvd å spare negler, men når de har blitt lange har de blitt myke slik at jeg får en rift i naglen og må klippe den – Veldig irriterende!  Men så prøvde eg Seche Rebuild og har merket at neglene er blitt hardere og ikke brekker så lett. Dette produktet funker faktisk !

Neglene virker «hardere»/sterkere. De har ikke flasset eller fått rift i seg. Og dette har resultert i at eg nå har lange negler som tåler «en støyt».

Dette produktet er fint alene på neglene, du får blank overflate og merklig nok ser neglene renere ut. Det ser ut som de har fått seg en fransk manekyr. Den gir en fin shine !

Jeg har også brukt denne som en slags underlakk, påfører denne også en farget lakk over + topcoat.
Fungerer greit det også. Jeg liker dette produktet veldig godt, det har gjort en forskjell på mine negler.

Pris:
4,70 dollar hos TransDesign.com

Konklusjon:
Digger dette produktet, det er en fin glansfull lakk med en fin shine i seg slik at det ser ut så du har pynta neglene ikke bare hatt på en behandling. Den styrker neglene ved hjelp av proteiner som denne lakken inneholder. Neglene mine har blitt lange og sterkere.  Jeg har litt «arbeids hender» og jobber litt med forskjellige ting og klarer å knekke neglene lett, men eg har som sagt ikke knekt en eneste negl etter jeg begynta å bruke denne. For all del det kan vær endringer i kostholdet (?), men eg tror det er denne som har gjort det 🙂
Anbefales å prøve !

Karakter:
6 av 6

OBS: This product contains a chemical known to the state of California to cause Cancer.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.