Ukens favoritt: Chanel Coco Mademoiselle Perfume

Jeg har alltid hatt lyst å like en Chanel duft, de er så sofistikerte, men jeg føler at de jeg har prøvd ( utenom Chance Eau Tendre) har luktet veldig bestemor/tante. Men nå har jeg endelig funnet en jeg er helt obsessed med og kan bruke uten å føle meg gammel.

Jeg var innom Parfymelle for noen uker siden og luktet på forskjellige parfymer og kom da over denne, etter den dagen fikk jeg ikke denne parfymen ut av hodet. Til slutt måtte jeg bare tilbake til Parfymelle å kjøpe meg Chanel Coco Mademoiselle, og jeg har brukt den så og si hver dag denne uken.

 

Noter:  Orange, Bergamot, Grapefruit, Litchi, Rose, Jasmine, Patchouli, Haitian Vetiver, Bourbon Vanilla og White Musk

Som du ser starter den med friske fruktige noter, for å så sette seg til en mer blomsterligduft og avsluttes med musk og vanilje. Veldig sofistikert duft uten å bli for «tantete», den kan fint brukes av alle – men jeg tror kanskje aldersgruppen: 15-30 vil like denne duften best. Men det betyr ikke at du som er yngre eller eldre ikke kan bruke den.

Som du ser så ser min flakong litt annerledes ut enn den normale Coco Mademoiselle flakongen, men jeg har purse spray i stedenfor glassflakong. Det er akkurat den samme parfymen, bare du får den i en handy liten twist parfymeflakong som rommer 20ml som du kan ha i vesken eller på reis. I tillegg så får du med 2 refiller på 20ml.

Parfymen er en EDP, så den vil holde en god stund og duften sitter lenge på huden, så du slipper å påføre mer i løpet av kvelden.

I Mademoiselle serien finner du en rekke andre produkter, og et anna produkt som fanget min oppmerksomhet var en hudolje som du smører på huden etter dusj (Chanel Mademoiselle Velvet Body Oil). Huden blir ikke fet, fordi olja trekker fort inn i huden, men huden blir myk og den lukter himmelsk. Dette er et produkt du kan smøre på armer og legger for litt ekstra luksus. Og den olja trur jeg at jeg skal kjøpe meg når jeg får feriepenger – Men nå sporer jeg veldig av her…

Chanel Coco Mademoiselle er iallefall ukens favoritt produkt, uten tvil !

Pris:
$138 hos StrawberryNET
.. eller 855,- hos Parfymelle.  

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.