Omtale: MAC Gently Off Eye and Lip

Jeg har hørt mange forskjellige meninger om denne sminkefjerneren fra MAC Cosmetics – Noen elsker den, andre hater den. Dette er en oljebasert sminkefjerner, så den virker litt fet/oljete og det er det mange ikke liker med denne sminkefjerneren.

Jeg syns dette er en god sminkefjerner, den er lik andre oljebaserte sminkefjernere jeg har testet og fungerer like godt. Jeg svir ikke på øynene ved bruk av denne, men jeg kan merke en fet hinne rundt øynene etter jeg har brukt den – Men jeg renser alltid resten av ansiktet med en rens fra Decleor som fjerner denne oljete hinna,  så det er ikke noe problem for meg.

Den fjerner sminken raskt og skånsomt, og kan til og med fjerne vannfast mascara dersom du lar en pads med sminkefjerner på ligge en stund over øyelokket og «jobbe» litt.

Påføring:
Jeg tømmer litt på en bomullspads også holder jeg bomullspadsn med sminkefjerner på over øyenlokket i noen sekunder før jeg forsiktig «gnir» sminken vekk. Husk huden rundt øynene er tynn så ikke dra så mye i den. Når du lar olja virke litt, ved å holde padsen på øyet en stund før du «gnir», så fjerner den lettere makeupen.

Husk at sminkefjerneren er delt i to, olja ligger på toppen. Så rist flaska godt før du bruker den !

Absolutt en god sminkefjerner, men liker du ikke sminkefjernere som etterlater en oljete film på huden/rundt øynene bør du styre unna denne. Litt dyr i norsk MAC butikk, men absolutt verdt det!

Pris:
Usikker …

Karakter:
5 av 6

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.