Omtale: Wella SP Elegant Shape Body Mousse

Et supert produkt for dere som ønsker volum, fordi denne har en sterk hold for langvaring volumeffekt. Den er lett å gre ut og lett å vaskes bort. Dette er en mousse uten alkohol (!) Det at den ikke inneholder alkohol er helt supert, fordi da tørker den ikke ut håret og hodebunnen som en mousse med alkohol ville gjort.

I følge Wella beskytter dette produktet mot UV-stråler, luftfuktighet og varmeverktøy.
Så å påføre denne i håndkletørt hår og så føne med en rund fønbørste vil gi deg volum uten å skade håret så mye.
Men for ekstra beskyttelse anbefaler jeg likevell å spraye lett med en varmebeskyttende spray for ekstra beskyttelse, siden folk flest pleier å ha moussen ved røttene og ikke så mye i tuppene. Og tuppene trenger jo masse beskyttelse så spray gjerne med en varmebeskyttende spray i tuppene også. Du kan også påføre denne moussen i hele håret og kneppe inn noen krøller/fall slik at du får litt beach waves 🙂

Jeg elsker lukta på dette produktet, jeg har sagt det mangen ganger før, men dette er ekte frisørlukt.
Ikke slik godteri lukt eller blomsterlig lukt, men frisørproduktlukt – Iallefall slik jeg forbinder med frisørlukt! Lukten sitter lenge i håret også, så jeg går rundt å sniffer på håret mitt hele dagen når jeg har denne i. – Hvis noen vet om en shampoo/balsam som lukter likt, si i fra!

Den er drøy i bruk, jeg bruker bare ved røttene og føner med en rund børste. Det resulterer i godt med volum, den holder godt, men med mitt tykke hår så vil volumet forsvinne på slutten av dagen.
Men likevel er dette én av de bedre moussene jeg har prøvd på lenge.

Pris:
275,- i frisørsalonger
11,35 pund hos Feelunique  ( Sender ikke utenfor UK)

Konklusjon:
Alkoholfri mousse med god hold. Gir godt med volum. Brukes i håndkletørt hår og føn for ekstra volum. Du kan også bruke de i hele håret og kneppe inn krøller for å få beach looken. God lukt og drøy i bruk. En av de bedre moussene jeg har prøvd på lenge. Dette er eit produkt jeg kommer til å kjøpe igjen når jeg går tom.  Nr.1 innen hårmousse i min verden.

Karakter:
5 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.