Omtale: NARS Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base

IMG_7994
Jeg har lenge brukt Laura Mercier Eye Basic primer, men har nå gått tom for den – derfor tenkte jeg å prøve en ny primer og valget havnet da på NARS sin eyeshadow primer  som har fått mye skryt hos diverse bloggere og YouTube-guruer.

Det som skiller NARS og Laura Mercier sine primere er at NARS har en transparant farge, mens Laura Mercier fåes i forskjellige hudfarger som vil nøytralisere og dempe synlige blodårer på øyenlokket – Utenom dette skal begge primerene holde lengre på øyenskyggene, unngå creasing og gjøre øyenskyggene mer intense.

NARS eyeshadow primer er en silikonbasert primer, den er hvit med en gang men blendes ut til en transparant farge. Primeren har en tykk konsistens som verken blir klissete eller oljete når den har tørket på huden, i stedet blir huden myk og glatt slik at øyenskygger ikke legger seg i fine linjer på øyenlokket ( creasing ).

IMG_7996

IMG_7991

Denne primeren er perfekt dersom du har oljete øyenlokk, den sitter på hele tiden og får øyenskyggene til å sitte dønn fast hele dagen – Ikke bare øyenskygger, men også eyeliner og andre produkter du påfører rundt øynene. Jeg har også brukt denne til å feste glitter med og den fungerer helt supert til det også.

Jeg liker veldig godt denne primeren, jeg kommer ikke på noe negativt å si, men er allikevel litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen – rett og slett fordi jeg er så glad i min Laura Mercier Eye Basic. Jeg liker at primere demper rødheter og synlige blodårer samtidig som de holder lengre på øyenskyggen, slik som LM primeren gjør.

Men utenom det er denne helt super og anbefales på det sterkeste, spesielt til dere med oljete øyenlokk!

Pris:
157,- hos HQHair.

Karakter:
5.5 av 6

 

– Har du prøvd NARS sin primer? 

 

19 kommentarer om “Omtale: NARS Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base”

 1. Denne primeren er den eneste som holder øyenskyggene mine på noen timer. De andre kjente merkene funker ikke på mine ekstreme oljette øyenlokk.. Men skulle fortsatt ønske at den holdt litt lengre enn den gjør. Er jeg en plass det er fyrt opp i peis eller varmovn, smelter den av kjapt.

  Svar
 2. hvor lenge varer brunfargen til Xen-Tan Deep Bronze Luxe? hvis man bruker den i ansiktet vaskes den fort av?

  Svar
 3. Joda, bilder av produktet er vel og bra, men jeg skulle gjerne likt å se bilder av produktet når du bruker det. Type ett øye med primer, ett uten, ett med primer og øyenskygge, ett med bare øyenskygge.. Og sånt.

  Svar
 4. Heei! Det står UDPP på det ene bildet? Hva betyr det?

  Har vært innom ACW og vil gjerne kjøpe noe derifra! 🙂

  Men er du 100000 % sikker på at tingene er ekte?
  For feks. Lancome Artlineren koster 300 kroner mindre enn den gjør på parfymerier(?)
  Er du sikker på at MAC tingene er ekte?

  Svar
 5. Virka veldig bra:) eg e veldig fornøyd med min Too faced eyeshadow primeren. veldig gode! den e bedre enn UDPP syns eg.

  Vett du om http://www.kissandmakeupny..com dele ut prøver? eg sendte ein mail te de og spurte om de solgte prøver på foundations, men ikkje fått svar

  Svar
 6. Jeg er igrunn fornøyd med too faced sine (i hvertfall holdbarheten den gir skyggene), har både candlelight og den «vanlige». Candlelight gir kanskje liiiitt mye shimmer til dagligdags, men noen ganger trenger en jente shimmer 😉 Den «vanlige» synes jeg ikke demper blodårer etc noe særlig, så alene funker ikke den så bra. Det frister å prøve laura mercier sin da jeg går tom. Hvor kjøper du din helst?

  Svar
 7. Hei! Jeg har alltid handlet en god del på feelunique, men de siste gangene når jeg fikk hentelapper i postkassen har jeg lagt merke til at verdien på pakken står som mye lavere enn den egentlig er.
  For eksempel hvis jeg kjøper noe for 169 norske kroner, så står det på pakken at verdien kun er 69 kroner? Vet du noen ting om dette, eller er det jeg som tar feil av noen ting? Det inni pakken er det jeg bestilte.
  Visste ihvertfall ikke at de setter den verdien på pakkene, om det er det de gjør da..

  Ha en fin dag! 🙂

  Svar
 8. Hei! Nars produktene hos HQhair, er de ekte? Trodde ikke Nars produkter ble shippet til Norge i det hele tatt?? Hvordan kan man vite at sminke på nettet er ekte? Jeg har veldig lyst til å kjøpe noe fra Nars 🙂

  Takk for svar 😀

  Svar
 9. Vet du om noen andre enn Hqhair selger denne? Kjøpte den rett etter du skrev denne omtalen, men nå begynner det å bli tomt..Og så sender jo ikke HQhair Nars-produkter til Norge lenger!:(

  sliter med oljete øyelokk, og denne virka så bra.. hvilke er eventuellt jevngode?

  Svar
 10. Hei! Jeg har prøvd denne, kjøpte den etter anbefaling fra blant annet deg, hos kissandmakeupny.com!
  Jeg synes den er veldig bra for bruk under øyenskygger, men jeg er avhengig av å bruke concealer først, og da er denne for «stiv»/»sterk» 🙁 Vet du om noen andre som egner seg bedre under concealer? Jeg har også prøvd Benefit «stay don’t stray» og den hjelper desverre ikke på at concealeren samler seg og det dannes streker.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.