Ukens favoritt: Beautyblender® original

IMG_0211
For mange år siden, på min gamle blogg, skrev jeg en omtale på denne superpopulære, eggformede svampen – den gangen var jeg ikke helt imponert, den var god, men ikke noe å skrike «Oh My God!» for. Nå har jeg gitt den en ny sjanse og jeg må innrømme at den er blitt en ny favoritt hos meg ! 

Da jeg reiste til Danmark tidligere denne måneden tvang jeg meg selv til å bruke Beautyblenderen ved å kun ha den med meg til påføring av foundation – Jeg likte den så godt at jeg kjøpte enda en på Sephora da jeg var der nede.

Jeg liker fortsatt ikke denne til å påføre concealer under øynene med, men til å påføre foundation elsker jeg denne til. Tykkere foundation pleier å legge seg i porene mine, ser kakete ut, fester seg på dunet jeg har i ansiktet, men bruker jeg en BeautyBlenderen skjer ikke dette.

BeautyBlenderen skal du holde under vann til den er blitt gjennomvåt og en god del større, så klemmer du alt vannet ut og bruker den. Det denne svampen vil gjøre er å blant annet fjerne pudderlooken, unngå at sminken fester seg til dunet i ansiktet, gjør tykk foundation litt lettere og ikke minst gir en feilfri påføring uten streker og ujevnheter.

IMG_0214Tørr // Våt

Med vanlig svamp vil man merke at de stjeler en del produkt, men siden du bruker BeautyBlenderen våt vil den ikke suge til seg så mye av produktet.

Jeg elsker hvor kjapt det går å påføre basesminken, man bare dabber svampen lett rundt i ansiktet og man vil få en jevn fin base som verken ser kakete eller puddrete ut. Man kan bruke denne til mer enn å legge foundation – man kan bl.a bruke den til kremblush og  flytende-/krem highlighter.

Det eneste minuset er at den blir aldri helt ren, noen sminkeflekker forsvinner ikke i vask uansett hvor lenge man gnikker og gnurer med såpe – Men ren blir den, bare selve svampen som har fått en flekk som ikke går bort.

IMG_0212

BeautyBlender fåes nå i flere farger som har forskjellige «egenskaper» – For eksempel skal den sorte skal gi en mer dekkende resultat enn den originale. Man får også egne såper i både flytende og fast form.

Ny favoritt !

Pris:
Fåes her til 185kr.
(Gratis frakt)

 

Q: Har du prøvd Beautyblender – liker du den?

15 kommentarer om “Ukens favoritt: Beautyblender® original”

 1. Vet du hva forskjellen mellom den originale beautyblenderen og beautyblenderen fra for eksempel Kicks er? Vil det være forskjell på resultat, størrelse eller arbeidsevne? 🙂

  Svar
 2. Digger også beautyblenderen! Har forstått det som at det gjerne er materialet den er laget av, som gjerne skiller den fra liknende? Men har ikke prøvd andre..
  Jeg pleier å plassere concealer på huden der hvor jeg ønsker, og så blende utover med beatyblenderen. Funker supert!
  Eneste jeg ikke får helt til, er å bruke den med blush :/ men har brukt den med et solpudder som var så lyst at det ikke viste om jeg brukte børste til å påføre det med, og der er beatublenderen helt super igjen 🙂

  Svar
   • Bruker pudderblush.. Men mener bestemt at jeg har sett på youtube at den har blitt brukt på pudderblush, og ikke bare kremblush.. Uansett, solpudderet er også pudder, men der får jeg den igjen til å funke.

    Føler ikke for så mye concealer i øyekroken, og det lille jeg bruker der, føler jeg går fint å blende med beautyblenderen. Men jeg trives fortsatt best med å legge produktet på med børste, sånn helt grovt, og så blende med beatublenderen. Men det er vel bare en smakssak 😉

    Svar
 3. Jeg har ikke testet beautyblender sin egen rens/såpe, men når jeg prøvde med Zalo fikk jeg bort så godt som alt av flekker etter å ha brukt Estee Lauder double wear light, som er min mest long wearing foundation. Sikkert mange som vil si at det er en dårlig ide å bruke Zalo… 😛 Men det er jo bare fettløsende, ingen andre enzymer eller lignende som kan ødelegge beautyblenderen. Så så lenge man får ut all såpen etterpå, så burde det være ok 😛 😀 Tror ikke huden ville blitt særlig begeistret for å bli sminket med Zalo! Haha! 😛

  Svar
  • brukte Zalo før jeg også, fungerer like bra som Beautyblendersåpa, men lukter ikke like godt 😛
   Sålenge den er fri for bakterier og sminkerester så får det bare være med disse flekkene som ikke går bort 🙂

   Svar
 4. Hei! Bare lurer på en ting. På venstre side under butikkene du anbefaler ser jeg at du har strawberrynet, men selger ikke de falske produkter? Har hørt så mye om det skjønner du 🙂

  Svar
  • Hei på dei !

   Jeg har bestilt en del der tidligere og ikke fått kopivarer 🙂
   Men skal ta logoen bort midlertidig, mens jeg sjekker mer og tar en ny testbestilling der fra – Takk for påminnelsen 🙂 <3

   Svar
 5. Jeg trodde også at flekkene ikke gikk bort, MEN det er to måter å få dem bort på.

  1. La BBen ligge i vann med en god dæsj blender cleanser (jeg liker at vannet er godt konsentrert med såpe, føler det er da den får ut alt). La det ligge i noen timer, etter på er det bare å vaske dn som vanlig.

  2. Makeupstore såpen i fast form. Du bare gjør bben våt og gnir mot den og så mot håndflatene, blir ren på null komma niks!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.